Tunus'ta hükümeti kurmakla görevlendirilen Mehdi Cuma'nın kabinesi, Ulusal Kurucu Meclisi'nden güvenoyu aldı.
Suriye barış görüşmelerinin ilk dört gününde insani yardım konularında yapılan istişareler sonuçsuz kaldı.
Bakan Zeybekci, "Irak tarafından gümrük uygulamalarında yapılan değişiklik sebebiyle para transferinde yaşanan sorunu çözdük" dedi.
Suriyeli muhalifler Cenevre'deki görüşmelerde 2 bin 300 çocuk ve kadın tutuklunun derhal bırakılmasını talep etti.
EÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uslu, tümör aşısının ileri devre akciğer kanserinin uzun süreli kontrolünü sağladığını söyledi.
Tunus'ta hükümeti kurmakla görevlendirilen Cuma, Cumhurbaşkanı Merzuki’ye kabine listesini sunmadı
Suriyeli muhalefet ve rejim heyetleriyle görüşen BM ve Arap Birliği Suriye Özel Temsilcisi El Ahdar el-İbrahimi, bugünkü görüşmelerde çok fazla şey elde edemediklerini ancak yarın gıda
İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı yeni görevinde yapacaklarıyla ilgili "Esaslı bir görev değişikliği yapacağım. Bunu da bekleyin" dedi.
HSYK, Terörle Mücadele Kanunu'nun 10. maddesiyle yetkili Adana Cumhuriyet Savcısı Aziz Takcı'nın yetkisini kaldırdı.
Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Lagumciya, Suriye'de yaşanan katliamlarla ilgili ''Esed'in sonu da Miloşeviç gibi olacak. Esed'in iki mahkemede kesinlikle yargılanacağını düşünüyorum" ded
Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi, uzaya ileri teknoloji ürünü yeni bir uydu fırlattı.
BM soruşturması, Myanmar’ın batısında geçen hafta Budist bir çete tarafından saldırıya uğrayan köyde 40’tan fazla Müslümanın öldürüldüğünü ortaya koydu.
Dışişleri Bakanı Davutoğlu "Gerçekte Suriye’de kimlerin terörist olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz" dedi.
KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu, BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun'a mektup göndererek, "Kıbrıs sorunu çözmenin zamanı çoktan gelmiştir" dedi.
İHH'dan yapılan açıklamada, "Karalama kampanyası başarısız oldu. Karalamalar karşısında gerekli hukuki girişimlerde bulunulmuş ve bulunulmaya devam edecektir" denildi.