Mısır'da Rabiatul Adeviye ve Ramses meydanlarına düzenlenen baskınlarda hayatını kaybeden ve kimliği belirlenemeyen 35 kişinin cenazesi Mısır Adli Tıp Kurumu tarafından defnedildi.
Gazze'deki Filistin Hükümeti Başbakanı Heniye, "Batı Şeria'daki kardeşlerimizle barışmaya hazırız. 2014 Filistin için barış yılı olacak" dedi.
Çin, Abe'nin bölge liderlerine bir araya gelme çağrısını "ikiyüzlülük" olarak niteledi.
Kaçırıldığı Suriye'den kurtarılan Milliyet gazetesi foto muhabiri Bünyamin Aygün, Başbakan Erdoğan'ın devreye girdiğini Suriye'de öğrendiğini söyledi.
Çin'in batısındaki Ningşia Hui Özerk Bölgesi'ndeki bir camide çıkan izdiham sonucu 14 kişi hayatını kaybetti.
Güney Sudan'da çatışmaların artması üzerine, ülke genelinde çok sayıda sivil BM'nin kontrolü altındaki kamplara sığınmaya çalışıyor.
Dışişleri Bakanı Davutoğlu, "Suriye'de acıların sona ermesi ve Halep'te yoğunlaşan insani trajedinin bir an önce durdurulması için ne gerekiyorsa bundan sonra da yapmaya hazırız. Bu çer
Mısır'ın çeşitli kentlerinde düzenlenen darbe karşıtı gösterilerde, hayatını kaybeden 6 kişi için cenaze töreni düzenlendi
Başbakan Erdoğan'ın, bazı gazeteci ve yazarlarla bir araya geldiği toplantıda, 17 Aralık ve devamında yaşananlar karşısında ''kararlılık'' mesajı verdiği belirtildi.
Lübnan’ın başkenti Beyrut’taki İran Büyükelçiliğini hedef alan saldırının zanlısı Abdullah Azzam Tugayları lideri Mecid, gözaltında tutulduğu sırada hayatını kaybetti
TBMM'de kabul edilen "torba yasaya" göre, daha önce 4 hekim tarafından yapılan beyin ölümü tespitine, 2 hekim kanıta dayalı tıp kurallarına uygun olarak oy birliğiyle karar verecek.
AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığının raporunda, 17 Aralık'ta yapılan İstanbul merkezli operasyonun Türkiye'ye maliyetinin 104,86 milyar lira olduğu ortaya konuldu.
Marmaray kazı çalışmalarından çıkan eski çağlara ait kemik ve kafa tasları incelenerek, o dönemde yaşayan insanların fiziki yapıları, beslenme şekilleri ve sosyal hayatlarıyla ilgili
Afganistan’da meydana gelen iki ayrı patlamada 7 kişi hayatını kaybetti.
Anayasa Mahkemesi, KCK sanıklarından BDP Şırnak milletvekilleri Irmak ve Sarıyıldız ile Van Bağımsız Miletvekili Aktaş'ın seçilme haklarının ihlali iddiasıyla yaptıkları başvuruyu h