Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Türk sivil havacılığının, 2013'te 150 milyonu aşan yolcu sayısıyla yeni bir rekora imza attığını bildirdi.
ABD'nin en büyük alışveriş mağazalarından Target, bilgileri çalınan müşteri sayısının 40 milyon değil, 70 milyon olduğunu açıkladı.
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Adıyaman'a lojistik depo kuruyor.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul'u susuz bırakmayacaklarını belirterek, Melen Barajı'nın temelinin yakın zamanda atılacağını, Ağva civarında da 2 dev baraj inşa edec
İstanbul Emniyet Müdürlüğünden, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcıvekili Zekeriya Öz ve koruma kararı bulunan yakınlarının 7 koruması olduğu, basında aksi yönde yer alan haberlerin gerçe
Sağlık Bakanlığı, ruhsatlı antiviral ilaçların eczanelerde satıldığını ve teminde herhangi bir sıkıntının yaşanmadığını açıkladı.
Morgan Stanley, Türkiye için yıl sonu dolar kur tahmininin 2,22, 2015 yılı için ise 2,15 olduğunu açıkladı.
Bosna Hersek'in Tesliç ve Graçanitsa şehirlerinde, savaş döneminden kalma mayınların patlaması nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti.
Diyanet İşleri Başkanlığı, "Başkanlık olarak personelimizin fişlenmesini gayri ahlaki bulduğumuzu, bu yöndeki tercihlerin kurumumuzda hiçbir şekilde himaye görmediğini kamuoyuyla payla�
Suriye'nin Halep kentine bağlı Cerablus kasabasında çatışmalar nedeniyle Karkamış Sınır Kapısı yeniden giriş çıkışlara açıldı.
Türkiye İstatistik Kurumu, 2013 yılı Kasım ayı sanayi üretim endeksi sonuçlarını açıkladı.
Cenevre-2 Konferansı öncesinde 150 kadar Suriyeli muhalif, 9-10 Ocak'ta İspanya'nın güneyinde Endülüs bölgesindeki Cordoba kentinde toplanacak.
Dışişleri Bakanı Davutoğlu Hatay'daki tır olayına ilişkin, "Türkmenlere giden bir yardım konvoyuydu. Hiçbir hukuki açık yoktur" dedi.
Filistinliler, Batı Şeria'nın Nablus kentinde zeytin ağaçlarına zarar veren Yahudi yerleşimcileri İsrail askerlerine teslim etti.
Felluce ve Ramadi’de, devam eden çatışmalardan dolayı çok sayıda ailenin göç ettiği bildirildi.