Çin’in Guizhou eyaletinde sel suları felakete neden oldu. Sel suları araçları yamaçtan aşağı uçtu.
New York Times gazetesinin iklim değişikliğini yeterince haber yapmadığı gerekçesiyle düzenlenen protestoda 70 kişi gözaltına alındı.
Suudi Arabistan Havayolları, Umman Körfezi ve Hürmüz Boğazı'nda yaşanan gerginlik nedeniyle uçuş rotasını değiştirdi.
PKK’nin askeri kanadı HPG, Hakkari’nin Yüksekova sınırında İran askerleri ile yaşanan çatışmada 3 örgüt mensubunun öldürülmesi üzerine İran’ı uyarak, Türkiye ile ortak hareket
Etiyopya Başbakanı Abiy Ahmed, hükümete yönelik darbe girişiminin kontrol altına alındığını, ölü ve yaralılar olduğunu açıkladı.
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu S-400 alımının bir tercih olmaktan çıkıp egemenlik sorunu haline geldiğini belirtti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gece saatlerinde Eyüp Sultan türbesini ziyaret etti. Türbe ziyareti esnasında Kuran-ı Kerimi dinleyen Erdoğan daha sonra vatandaşlar ile bir araya geldi.
Abdurrahman Dilipak- Yeni Akit
İsmail Kılıçarslan- Yeni Şafak
Tunus'ta Nahda Hareketi Şura Meclisi Başkanı Abdulkerim el-Haruni, parti iç tüzüğüne göre mevcut cumhurbaşkanı adayının Raşid el-Gannuşi olduğunu ancak nihai kararın henüz alınmadı
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde, yeni hükümet kabinesinde Türkmenlere bir bakanlık verileceği açıklandı. IKBY'de 10 gün önce hükümeti kurmakla görevlendirilen Mesrur Barzani'nin, bir a
25 Haziran Salı günü ulusal konferans ve kapsamlı grev düzenlenecek
Türk askerine hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan Yeni Akit gazetesi Haber Müdürü Murat Alan'ı sopalarla darp ettikleri iddiasıyla tutuklanan 4 kişi tahliye edildi.
İpekçi, ''Şimdilik artık tamam diyorum, kalemin iniş kalkışlarının secde ve kıyam olmaya yönelten o ibadet şuurunu yitirmiş durumdayım'' dedi.
ABD müttefiklerinin İran'a yönelik saldırganlığın bedelini ağır ödeyeceği uyarısında bulunan İran Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü Abdülfazıl Şekerci, ABD'nin tek bir mermi atması hali