Mısır'da geçici Cumhurbaşkanı Adli Mansur, askeri yargıyla ilgili 3 kanunu onayladı. Kanun değişikliğiyle askeri mahkemelerde yargılananların davaları temyize götürebilmesinin önü aç
Bakan Eroğlu, "Türkiye su zengini bir ülke değil. Su fakiri de değil ama suyu çok iyi yönetmemiz, çok idareli kullanmamız lazım" dedi.
Mısır'da şiddet eylemlerine karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 62 kişi serbest bırakıldı
Suriye'nin başkenti Şam'ın güneyinde yer alan ve Esed rejiminin 200 gündür abluka altında tuttuğu Yermuk Mülteci Kampı'na, gıda ve ilaç girişine hala izin verilmiyor.
Ekonomi Bakanlığı, Türkiye-İran Tercihli Ticaret Anlaşması'nın İngilizce, Farsça ve Türkçe olarak imzalandığını bildirdi.
Mısır ordusunun İhvan'a bağlı olduğu öne sürülen 4 eve düzenlediği operasyonda 13 kişi öldü, 7 kişi yaralandı
Sağlık Bakanlığının Türkiye sınırları içerisine giren her ilacın takibini yürüttüğü İlaç Takip Sistemi'nden (İTS) artık vatandaşlar da akıllı telefonları aracılığıyla yara
Cemaat-i İslami Genel Başkanvekili Makbul Ahmet: "Liderimiz hakkında verilen bu önceden planlanmış yanlış karar, İslami hareketin gazi siyasetçisine yönelik bir cinayet girişimidir" dedi.
Gelecek yıl 100. yılına girecek olan 1915 olayları, içerisinde akademisyenler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve siyasetçilerin yer alacağı büyük bir projeyle dünya kamuoyuna anlat
Türkiye'nin ihracatı, geçen yıl bir önceki yıla göre yüzde 0,4 azalarak 151 milyar 869 milyon dolar oldu.
Böbrek taşlarını lazer tekniğiyle toz haline getiren milli robot "İbn-i Sina" Avrupa toplantısında görücüye çıkacak.
Gülen, AK Parti Erzurum İl Başkanlığınca düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada kişilik haklarına saldırıda bulunduğu gerekçesiyle Ala'ya 50 bin liralık tazminat
Bangladeş'te bir mahkeme, Cemaat-i İslami Partisi lideri Nizami ve 13 kişiye silah kaçakçılığı iddiasıyla idam cezası verdi.
Dışişleri Bakanı Davutoğlu, "Suriye rejimi geçiş hükümetini tartışmayacaklarını söylüyor, o zaman Cenevre'de ne işiniz var?" dedi.
Cenevre'deki Suriye barış görüşmelerinin başladığı günden bu yana Esed rejimi saldırıları nedeniyle 76'sı çocuk 433 kişi hayatını kaybetti