Maliki, Enbar’da yürütülen operasyonlarda Felluce'deki yerleşim yerlerinin vurulmaması talimatı verdi.
İstanbul Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle İstanbul Üniversitesi'nce yürütülen proje, yatırımcıya yol gösterecek.
Cezaevinden tahliye edilen 5 milletvekili yarın TBMM Genel Kurulu'nda yemin edecek.
Japonya Başbakanı Abe, Çin ve Güney Kore liderlerine savaşlarda ölen 2,5 milyon askerin anısına yapılmış Yasukuni Tapınağı'nı neden ziyaret ettiğini açıklamak istediğini söyledi.
ABD Dışişleri Bakanı Kerry, Arap barış girişiminin, Filistin-İsrail anlaşmazlığına çözüm çerçevesinin bir parçası olduğunu söyledi.
TBMM Başkanı Çiçek, resmi temaslarda bulunmak için geldiği Kuveyt'te, Bilim Merkezi'ni ziyaret etti.
Suriye Hava Kuvvetlerine bağlı helikopterler, muhaliflerin denetimindeki bölgelere "varil bombasıyla" saldırı düzenledi.
Bangladeş'teki seçimlerde oy verme işlemi tamamlanırken, ülke genelinde çıkan olaylarda ölenlerin sayısı da 18'e yükseldi.
Mısır'da darbe karşıtı gösterilere müdahale sırasında yaşanan ölüm olayları ve gözaltılar, Ezher ve el-Minye Üniverisitesi'nde protesto edildi.
Dışişleri Bakanı Davutoğlu, "Suriye'de acıların sona ermesi ve Halep'te yoğunlaşan insani trajedinin bir an önce durdurulması için ne gerekiyorsa bundan sonra da yapmaya hazırız. Bu çer
Mısır Başsavcılığı, darbe ile görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin Savunma Heyeti'ne ziyaret izni vermedi.
Pakistan Başbakanı Muhammed Navaz Şerif, eski devlet başkanı Pervez Müşerref'in vatana ihanet suçlaması ile yargılanmaıs hakkında,"Biz demokratik bir devletiz. Müşerref'in suçlu ya da s
Diyarbakır 6. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tahliyesine karar verilen BDP milletvekilleri Irmak ve Sarıyıldız ile bağımsız milletvekili Aktaş tahliye edildi.
Başbakan Erdoğan'ın, bazı gazeteci ve yazarlarla bir araya geldiği toplantıda, 17 Aralık ve devamında yaşananlar karşısında ''kararlılık'' mesajı verdiği belirtildi.
Rusya Devlet Başkanı, Soçi Olimpiyatları sırasında miting, gösteri ve protestoların yapılmasına ilişkin yasağa son verdi.