BDP Türkiye genelinde, Mardin'le birlikte 11’i il, 82’si ilçe, 22’si belde, toplamda 115 belediye kazandı. Belediye sayısını önemli oranda arttırdı ama Türkiye genelinde, kayda değer bir
Antalya'da CHP ile AK Parti'liler arasında arbede yaşandı. Bitlis’in Tatvan ve Hizan ilçelerinde, Bilecik’in Bozüyük ilçesinde ve Iğdır’da seçim sonuçlarının açıklanmasının ardınd
AK Parti’nin yerel seçimlerde yine birinci parti olmasının ardından parti taraftarları Gülen Cemaat’ine yakın Zaman gazetesinin önünde kutlama yaptı, cemaati protesto etti.
Erzurum Valiliği, Gülen Cemaati lideri Fethullah Gülen'in yeşil pasaportunu 'usulsüz temin edildiği' gerekçesiyle iptal etti.
Darbe karşıtlarının Abdulfettah Sisi’nin cumhurbaşkanlığı adaylığını protesto ettiği gösterilerde biri kadın gazeteci olmak üzere beş kişi hayatını kaybetti.
Srebrenitsa yakınlarında binden fazla kişinin öldürüldüğü hangara girmek istediği için hakkında dava açılmıştı. Şuhra Maliç suçlamalardan beraat etti.
İsrail, Filistinli mahkûmların dördüncü grubunun serbest bırakılma kararını iptal etti. Mahkûmların Filistin ile barış müzakereleri çerçevesinde 29 Mart Cumartesi günü bırakılmas�
İranlı bir yetkili, içerideki petrokimya tesislerini yakıt üretimi için kullanan enerji zengini ülkenin, önümüzdeki yıl benzin ithalatını arttırmayı planladığını açıkladı.
Ülkenin kuzeyindeki Trablus kentinde kimliği belirsiz silahlı kişilerin ateş etmesi sonucu Hristiyan bir polis hayatını kaybetti. Suriye'deki krizin en çok etkilediği kent olan Trablus'ta şi
Önce malumu bir kez daha ilam edelim: Türkiye elbette bir şeriat devleti değildir. Demokrasi de elbette İslam değildir, İslam da demokrasi değildir.
Uganda’nın Demokratik Kongo Cumhuriyeti sınırında Albert Gölü’nde Kongolu mültecileri taşıyan teknenin alabora olması sonucu 250’den fazla mülteci hayatını kaybetti.
İran, uluslararası ambargo nedeniyle hayat koşullarının zorlaştığı bir ülke. Irak ise yıllarca süren işgal ve iç savaş nedeniyle paramparça. İki ülkenin sınırında hayatta kalma m�
Suriye toplantısının ses kaydının internete sızdırılmasıyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.
Filipinler'de Morolu Müslümanlarla Filipinler hükümeti arasındaki barış anlaşması imzalandı, 40 yıldan bu yana süren savaş resmen bitti
Türkiye twitter yasağını konuşurken, Suriye ilgili tapelerin sızmasının ardından video paylaşım sitesi Youtube hakkında da erişim yasağı getirildi.