BM Genel Sekreteri Ban, Suriye'de savaşan ve savaşın tarafı olan herkese, Cenevre bildirisinde siyasi çözüm üzerine karar alınabilmesi için birlikte çalışma çağrısında bulundu.
Başbakan Erdoğan, Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da resmi temasları kapsamında, Başbakanlık Binası’nda, Malezyalı mevkidaşı Najip Tun Razak ile baş başa ve heyetlerarası görüşm
ABD'yi etkisi altına alan kutup girdabından kaynaklanan soğuk havanın 21 kişinin ölümüne neden olduğu bildirildi.
Yargıtay kararına göre tüketiciler, GSM operatörüne ödediği fazladan sabit ücretleri alabilecek.
Mısır'ın Abidos antik kentindeki kazı çalışmalarında Kral I. Sobekhotep'e ait 3 bin 700 yıllık mezar bulundu.
Mısır'da Rabiatul Adeviye ve Ramses meydanlarına düzenlenen baskınlarda hayatını kaybeden ve kimliği belirlenemeyen 35 kişinin cenazesi Mısır Adli Tıp Kurumu tarafından defnedildi.
Geçen hafta Herkül kar fırtınasının vurduğu ABD'de bu kez de Kutup girdabından kaynaklanan dondurucu soğuklar etkili oluyor
Milliyet gazetesi foto muhabiri Aygün, İstanbul'da ailesi ve meslektaşları tarafından karşılandı.
Mısır'da tutuklanan TRT Kahire muhabiri Turan, Gazi Üniversitesinde katıldığı konferansa yaşadıklarını anlattı.
Kaçırıldığı Suriye'den kurtarılan Milliyet gazetesi foto muhabiri Bünyamin Aygün, Başbakan Erdoğan'ın devreye girdiğini Suriye'de öğrendiğini söyledi.
İnsani Yardım faaliyetleri yürüten İHH'nın devreye girmesiyle, Suriye'de kaçırılan Milliyet gazetesi foto muhabiri Bünyamin Aygün Türkiye'ye getiriliyor.
Suudi Arabistan Hava Yolları'na ait bir yolcu uçağı Medine Havaalanı'na acil iniş yaptı. Kazada 29 yolcu yaralandı.
Başkent Kahire'nin Giza bölgesi ile Şarkıye ve Sadat kentinde darbe karşıtı gruplar ellerinde Mısır bayrakları ve Rabia işaretleriyle yürüyüşler düzenliyor.
Mısır'da, ağustos ayında tutuklanan TRT Kahire muhabiri Metin Turan, Türkiye'ye döndü.
Prof. Dr. İsmail Kara, 'Cemaatlerin derin bir sistem tasavvurları, devlet fikirleri ve tenkitleri yoktur. Bu da Türkiye'ye müdahalenin aracı olarak kullanılabilirlik ihtimallerini artırıyor' d