Pekin yönetimi, nükleer başlıklı füze taşıma aracı denediğini doğruladı ve "Hiçbir ülkeyi hedef almıyor" açıklaması yaptı.
Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed'e bağlı ordu güçlerinin çeşitli kentlerde muhaliflere yönelik ağır silahlarla düzenlediği saldırılarda 10'u kadın, 5'i çocuk olmak üzere 46 kişin
AB Bakanı Çavuşoğlu, Türkiye'deki gelişmelerle ilgili tek taraflı yapılan değerlendirmelerin yanlış yöne götürme riski taşıdığını söyledi.
Türkiye'ye yapılacak petrol sevkıyatındaki pürüzleri gidermek için Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Barzani başkanlığındaki heyet Bağdat'a gidecek.
Suriye'de Esed güçlerinin muhaliflere yönelik çeşitli kentlerde düzenlediği operasyonlarda 95 kişi öldü.
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Adıyaman'a lojistik depo kuruyor.
DEDAŞ'ın borçlu abonelere yönelik elektrik kesintisi uygulamasına başlandı.
Orta Doğu'da meydana gelen neredeyse hemen her olay petrol, doğal gaz gibi kaynakların fiyatlarını da etkilediği için 2014 yılında enerji kaynakları üzerinde söz sahibi ülkelerin bölgeye
Sınav çetesi"ne yönelik İzmir merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 10 kişi, adliyeye sevk edildi
Kamu hastanelerinde hizmet alımı kapsamında çalıştırılan işçilerin maaş ödemeleri ve izinleriyle ilgili sorunların giderilmesine yönelik genelge yayımlandı.
Mısır'da aralarında İhvan liderlerinin de bulunduğu 572 kişinin mal varlığına el konulmasına ve 87 okulun mülkiyetinin devlete geçmesine karar verildi
İsrail yönetimi, 1993 yılında imzalanan Oslo Anlaşması'ndan önce tutuklanan 104 Filistinli mahkumdan 26'sını daha serbest bıraktı.
Sokaklarındaki eski model otomobilleriyle ünlü Küba’dan yansıyan fotoğraflar yakında değişecek. Havana yönetimi otomobil ithalatına uyguladığı yasağını kaldırdı.
Hizbullah'ın üst düzey yöneticilerinden Hasan el-Lakkis, uğradığı suikast sonucu hayatını kaybetti. Hizbullah saldırıdan İsrail'i sorumlu tutuyor.
Tahran yönetimi, Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu denetçilerine Arak Ağır Su Reaktörü'nün kapılarını açacağını bildirdi.