Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Adıyaman'a lojistik depo kuruyor.
İzmir merkezli operasyon kapsamında gözaltına alınan 24 kişiden 23'ü emniyetteki sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğünden, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcıvekili Zekeriya Öz ve koruma kararı bulunan yakınlarının 7 koruması olduğu, basında aksi yönde yer alan haberlerin gerçe
Van Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen iki operasyonda, 254 kilo 779 gram eroin ele geçirildi
İstanbul'da, 2013'te raylı sistemleri 400 milyonun üzerinde kişi kullanırken, yolcu taşıma alanında rekor kırıldı.
Başbakan Yardımcısı Arınç, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülen kanun tasarısının cemaat yurtlarına operasyonla yakından uzaktan ilişkisi olmadığını söyledi.
Diyanet İşleri Başkanlığı, "Başkanlık olarak personelimizin fişlenmesini gayri ahlaki bulduğumuzu, bu yöndeki tercihlerin kurumumuzda hiçbir şekilde himaye görmediğini kamuoyuyla payla�
Bangladeş’teki şiddet eylemlerini kınayan AB Komisyonu, ülkedeki siyasi partilere diyalog çağrısında bulundu.
TBMM Adalet Komisyonu, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) yapısında değişiklik yapan kanun teklifini, 10 Ocak Cuma günü görüşecek.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 25 milyar 730 milyon lira olarak belirlenen 2014 yılı konsolide bütçesiyle 18 bakanlığın bütçesini geride bıraktı.
DEDAŞ'ın borçlu abonelere yönelik elektrik kesintisi uygulamasına başlandı.
Orta Doğu'da meydana gelen neredeyse hemen her olay petrol, doğal gaz gibi kaynakların fiyatlarını da etkilediği için 2014 yılında enerji kaynakları üzerinde söz sahibi ülkelerin bölgeye
İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda bazı kişiler gözaltına alındı.
Suriyeliler için AFAD koordinasyonunda yeni yardım kampanyası başlatılacak.
Maliki, Enbar’da yürütülen operasyonlarda Felluce'deki yerleşim yerlerinin vurulmaması talimatı verdi.