Genelkurmay Başkanlığı Suriye füzelerinin devriye uçuşu yapan Türk savaş uçaklarına 17 dakika boyunca kilitlendiğini bildirdi.
Şike ve Hrant Dink davalarına bakan, 25 Aralık soruşturmasında dinleme, arama ve malvarlığına el koyma kararlarını veren hâkimlerin görev yerleri değiştirildi. Ağır Ceza'dan, Asliye Ce
Esed'in evinin bulunduğu mahalleye düzenlenen havan saldırısında ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı.
Bosna savaşında, Sırplar tarafından öldürülen 6 oğlu ve eşinin yıllardır mezarlarını arayan Hava Tatareviç'in çocuklarından ikisinin cesetlerine Tomaşitsa'daki toplu mezarda ulaşıld
İsrail, Kudüs'ün kuzeyindeki El-Baba bölgesinde Filistinlilere ait çok sayıda ev ve ağılı yıktı.
Suriye'nin Keseb kasabasındaki çatışmalar nedeniyle evlerinde mahsur kalan ve muhalifler tarafından kurtarılarak Türkiye'ye getirilen yaşlı Ermeni kardeşlere Türkiye kucak açtı.
Sydney'de Ermenilerin Türkiye Başkonsolosluğu önünde protesto düzenlemesi üzerine ülkedeki Türkler, Başkonsolosluk binasının çevresinde etten duvar ördü.
Almanya'nın en büyük hava yolu şirketi Lufthansa, 5 bin 400 pilotun grev yapması nedeniyle 3 bin 800 uçuşu iptal etti.
Suriyeli sığınmacı Meryem Kavlinin Beyruttaki Birleşmiş Milletler Merkezi önünde intihar girişiminde bulunması, evinden olan yaklaşık 2 milyon 600 bin Suriyelinin yaşadığı durumu y
İsrail askerleri, Batı Şeria'da ruhsatsız yapıldığı gerekçesiyle Filistinlilere ait 20 evi ve 3 çadırı yıktı.
Babası, evlerine yapılan baskında bir arkadaşıyla birlikte öldürüldüğünde o 5 yaşındaydı. Leyla İmret, olayın ardından terk ettiği Cizreye 22 yıl sonra dönebildi. Hem de ilçenin
Suriye İnsan Hakları Gözlemevinin yayınladığı yeni rakamlara göre, üç yıl önce başlayan ayaklanmalardan bu yana Suriye'deki ölü sayısı 150 bini geçti.
Seçim sonuçları Gülen cemaatinde görüş ayrılıklarını da belli etti. 17 aralık sonrası Cemaatle arası açılan Hüseyin Gülerce, hükümet-cemaat kavgası için "yanlış yaptık" dedi.
Eski Pakistan Devlet Başkanı Müşerref, "vatana ihanet suçlaması" ile yargılandığı davanın duruşmasına katıldı.
BDP Türkiye genelinde, Mardin'le birlikte 11i il, 82si ilçe, 22si belde, toplamda 115 belediye kazandı. Belediye sayısını önemli oranda arttırdı ama Türkiye genelinde, kayda değer bir