Ülkede 2011 yılında Bin Ali yönetimine karşı gerçekleşen ayaklanmalardan bu yana devam eden olağanüstü halin kaldırılmasına karar verildi.
Kırım'daki gelişmeler nedeniyle Rusya ve Ukrayna'nın denizde karşı karşıya geldiği tek bölge olan Sivastopol'deki donanma üssünde gerilimi tırmandıracak eylemlerden kaçınılıyor. Anca
Ebeveynler tutarlı olmaya çalışırlarsa, gerçekçi olamazlar. Ebeveynlere ne pahasına olursa olsun çocuklarına karşı tutarlı olmalarını tembih eden geleneksel görüş, çocukların, insa
Başbakan Yardımcısı "Elimizde kasetler var, hükümetini yıkarız' dediler. Demek ki mesele dershaneden ibaret değilmiş" dedi.
Barış sürecinin yeniden başlamasını sağlamak için bir aylık ateşkes ilan eden Taliban'a İslamabad hükümetinden olumlu karşılık geldi.
İsrail güvenlik güçlerinin açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Filistinli Mutez Veşha’nın cenazesinin defnedilmesinin ardından olay çıktı, beş kişi yaralandı.
Ülkedeki iç savaştan kaçan binlerce insan çatışmalar nedeniyle ağır hasar gören Bor'dan ayrılarak nehir yoluyla Minkammen’e geliyor.
Kırım Parlamentosu bugün öğleden sonra yaptığı toplantında Kırım Özerk Cumhuriyeti'nin statüsünün yeniden belirlenmesi için referanduma gitme kararı aldı. Bu karar yarımadanın yüz
İsrail'in Kudüs'e yönelik saldırıları nedeniyle Kahire'de olağanüstü toplanan Arap Birliği, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik baskınlarının, uluslararası barış ve güvenliği tehdit
Libya'nın ikinci büyük kenti Bingazi'de düzenlenen silahlı saldırıda 2 asker öldü. Şiddet olaylarını protesto eden halk, bazı ana caddeleri trafiğe kapattı.
İran ile Irak, 1980-1988 yılları arasında iki ülkenin savaşmasının nedenlerinden biri olan ‘Şatt’ül Arap’ konusunda anlaşmaya vardı.
Birleşmiş Milletler, Suriye'deki çatışmalar nedeniyle sadece bu ay Halep'in doğu ve kırsal bölgelerinden 500 bin kişinin evlerini bırakarak kaçtıklarını bildirdi.
Ukrayna'da Rusya yanlısı Yanukoviçin ülkeden kaçmasından sonra Rusya ordusunun Kırım'a girdiği iddia edildi.
Mısır’da darbe ile görevinden uzaklaştırılan eski Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin, devrim sırasında hapishaneden kaçma suçlamasıyla Kahire Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı dava 24 Ş
ilim insanları, ithal edilen bal arılarının virüs taşıdıklarını tespit etti. Bal arılarının bulaştırdığı virüslerin polen taşıyan böceklerin ölümüne neden olduğu ve dünya ge