Ülkenin değişik kentlerinde, Cuma namazından sonra darbe karşıtları protesto gösterileri düzenledi. Başkent Kahire’de protestocular, Rabia işareti ve darbe ile devrilen cumhurbaşkanı Muh
El Kaide bağlantılı Eş-Şebab örgütü, Başkent Mogadişu’daki Başkanlık Sarayı’na bomba yüklü araçla intihar saldırısı düzenledi. Patlamanın ardından örgüt elemanları ile güve
Ülkenin doğusunda Şii azınlığın sık sık protesto gösterisi düzenlediği Avamiye kentinde çıkan silahlı çatışmada ikisi polis dört kişi öldü.
Özel Yetkili Mahkemeler'in (ÖYM) kaldırılmasını da içeren yargı paketi Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi. ÖYM'lerin görev alanına giren suçlarda azami 10 yıl olan tutukluluk süresi be
Esed yanlısı Demokratik Arap Partisi’nin askeri sorumlusu Abdurrahman Deyyab'ın Trablus kentinde düzenlenen suikastla öldürülmesinin ardından Şii ve Sünni gruplar arasında çıkan çatış
“Öncü insan modeli” tasavvuru bozulan kişiler, büyükleri, önderleri, liderleri, hocaları, şeyhleri, üstadları, ağabeyleri için de imaj çalışması yapmakta bir beis görmemektedirler.
Pakistan, barış görüşmelerinin çökmesinin ardından Taliban sığınaklarını bombaladı. İslamabad, hava operasyonunda 15 kişinin öldüğünü açıkladı.
Irak'ta tecavüz ettiği 14 yaşındaki kızı ve ailesinin üç ferdini öldürmek suçundan mahkum olan eski ABD askeri hücresinde kendini astı.
2013 yılında sadece 31 Suriyeliyi ülkeye kabul eden ABD, insan hakları kuruluşları tarafından eleştiriliyor. Felek Zubi, ülkedeki az sayıda Suriyeli mülteciden biri.
İstanbul'da yoğunlaşan sis bu sabah da deniz ve hava trafiğini aksatırken, etkisi azalmaya başladı. Boğaz'da şehir hatları seferleri yapılmaya başlandı.
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Rusya'yı Suriye'deki iç savaştaki rolüne dair sert bir dille eleştirdi. Kerry, Rusya’nın Esad yönetimine daha fazla silah temin etmemesi gerektiğini belir
Bilim insanları, sayısız askerin hayatını kurtarabilecek bir keşfe imza attı. XStat adı verilen şırınga, ölümcül bir mermi yarasını sadece birkaç saniye içinde kapatabiliyor.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayladığı internet düzenlemeleri, trafik bilgilerinin saklanmasından, Servis Sağlayıcıları Birliği'nin kurulmasına kadar çok değişiklik getiriyor.
ABD Ulusal Bilim Derneği'nin (NSF) yaptığı araştırma, Amerikan halkının bilimin en temel sorularına cevap vermekte zorlandığını ortaya koydu. Ankete katılan ABD'lilerin yüzde 25'i, dün
Filistin Devlet Başkanı Abbas, İsrail Başbakanı'nın kendisine yönelttiği ‘İsrail’i mültecilerle boğmak istiyor’ suçlamasını reddetti. Filistinli mültecilerin geri dönüş hakkını