İnsan Hakları İzleme Örgütü (HRW), Suriye'de Esed rejiminin, Kasım ayından bu yana Halep'te sivil halkın yaşadığı bölgeler de dahil olmak üzere ayırt etmeksizin saldırıları genişle
Sosyal paylaşım sitesi Twitter, 2 yıl önce Fransa'nın talebi üzerine, Yahudi karşıtlığını körükleyen 350 bin tweeti silmişti.
Birleşmiş Milletler'in insani yardım malzemesi taşıyan 8 TIR'lık konvoyu Mardin'in Nusaybin ilçesinden Suriye'nin Kamışlı kentine geçti.
Kırım'daki referandumun henüz finans piyasaları üzerinde dramatik etkileri olmadı. Euro biraz değer kaybetti. Petrol fiyatlarında da cüzî artış oldu. Ancak piyasalar asabi bir bekleyiş i�
Irak’ta devlete ait Kuzey Petrol Şirketi, bölgedeki şiddet nedeniyle Irak Kürdistan Özerk Bölgesi’nden Türkiye’ye giden petrol boru hattında meydana gelen zararın tamir edilmesinde zorluk
Kırım Özerk Cumhuriyeti'nde düzenlenen referandumda, katılımcıların yüzde 93'ü 'Rusya'ya evet' dedi.
Hükümet-cemaat kavgası, özellikle cemaatin yargı üzerinden yaptığı salvolar pek çok adli süreçle ilgili soru ve kuşkuları tekrar akla getirdi.
Halepçe katliamının üzerinden 26 yıl geçti ama yarattığı travma hala taze. Kasabanın alanı iki kat artsa da nüfusu 53 bin azaldı. Uzmanlara göre, kullanılan kimyasal silahlar bugün bil
Petrol krizi ve 'yolsuzluk' soruşturması yüzünden başbakanlık koltuğunu kaybeden ve yurt dışına çıkış yasağı konulan Libya'nın eski başbakanı Ali Zeydan'ın, Malta üzerinden bir Av
İsrail'de meclis seçim barajını yüzde 3.25’e yükseltme kararı aldı. Yeni yasayla Arap partileri de dâhil olmak üzere azınlık partilerinin parlamento dışında kalması bekleniyor.
Güney Çin Denizi üzerinde uçtuğu sırada kaybolan Malezya Havayollarına ait Boeing 777 uçağının rotasını değiştirdiği belirlendi.
Kırım Özerk Cumhuriyeti Parlamentosu bugün gizli bir oturum yaparak Ukrayna'dan ayrılma kararı aldı
Rusya'nın Ukrayna krizine çözüm arayışına katkıda bulunmayı ret etmesi gerginliği arttırdı. Batı, temas grubuna izin verilmediği takdirde Rusya'ya yaptırım uygulayacak.
Kendilerini Fethullah Gülen'in ailesi ve akrabaları olarak tanıtan bir grup Erzurum'da basın toplantısı düzenledi. "28 Şubat benzeri dönemlerde bile Hocaefendi'nin manevi şahsiyeti böyle ç
Irak Kürdistan Özerk Bölgesi Başkanı Mesut Barzani, hükümete Bağdat’ın kararını beklemeden Halepçe’nin il yapılması talimatını verdi.