Afganistan’ın Logar, Kabil ve Nangarhar kentlerinde sabah düzenlenen bombalı saldırılarda, 11 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
Birleşmiş Milletler (BM) Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura ile Şam’da görüşen Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed, Halep'te ateşkes sağlanmasına yeşil ışık yaktığı belirtil
Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Recep Bülent Bostanoğlu, milli denizaltı yapılması için proje çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
Bitlis'te devam eden altyapı çalışmaları sırasında meydana gelen göçükte, bir işçi toprak altında kaldı. Göçükten yaralı çıkartılan işçi hastaneye kaldırıldı.
Mısır ordusunun, Kuzey Sina'da düzenlediği operasyonda 8 kişi katledildi.
Kürt siyasetçi Galip İlhaner, PKK'nın hükümetle anlaşmış gibi göstererek sahte bir yol haritası açıklayacağını ve ardından "plana uymadılar" diyerek seçimler öncesinde Türkiye'yi
Gazze'deki 2 bin kişilik katliamın ardından Mescid-i Aksa'ya da giren İsrail'in Cumhurbaşkanı, 'İşkenceler etrafımızı sarmış durumda' dedi.
Mısır'da güvenlik güçlerinin Beni Süveyf kentinde düzenlenen darbe karşıtı gösterilere müdahalesinde 1 kişi hayatını kaybetti.
Mısır'da darbe karşıtı 3 kişi, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.
ABD Birleşik Devletleri (Amerika Birleşik Devletleri ABD) Başkanı Barack Obama'nın, Irak'a bin 500 asker daha gönderilmesi için orduya yetki vermesi Irak'ta sual işaretlerine ne sebepten oldu.
Şırnak'ta yaşayan Abdullah Budak'ın başından vurularak öldürülmesini, YDG-H'ye bağlı 'Botan Şehit Reber Timi' üstlendi.
Pakistan hükümetinin, valiliklere gönderdiği "gizli" ibareli genelgede, terör örgütü IŞİD'e Afganistan sınırındaki bölgelerde 10-12 bin civarında silahlı aşiret mensubunun bağlılı�
Prof. Asma Afsaruddin, İslam literatüründeki bazı kavramların, zamanın farklı dönemlerinde karşılaşılan sosyolojik-tarihsel ve siyasi şartlar nedeniyle farklı algılanmaya başlandığı
Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanı Tümgeneral Zekai Aksakallı, Azerbaycan-Ermenistan cephesindeki mevzileri ziyaret etti, nöbet tutan askerlere moral verdi.
İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i 'PKK'ya yardım etmek'le suçlayan Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu'na cevap geldi.