BM Genel Sekreteri Ban "Bu yıl, iki devletli çözüme ulaşma ve 1967'den beri süregelen İsrail işgalinin sonlandırılması için kritik bir yıl olacak" dedi.
Uluslararası Af Örgütü, Suriye hükümetine Yermuk Mülteci Kampı gibi abluka altında tuttuğu yerlere insani yardımın ulaştırılmasına izin verme çağrısında bulundu.
Diyanet İşleri Başkanlığının "Yüz Yüze Vaaz" projesi kapsamında tek merkezden yapılan, diğer camilerde ise hoparlörlerden yayımlanan vaaz uygulaması sona erecek.
Kazada, yaşları 10 ile 16 yaşında değişen 20 çocuk ile öğretmen ve şoför hayatını kaybetti.
Afganistan'ın Herat Valisi Said Fazlullah Vahidi, ABD ile Afganistan arasındaki güvenlik anlaşmasının en kısa zamanda imzalanacağını söyledi.
Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, 700 Fransız vatandaşının ülkeden ayrılarak savaşa katılmak için Suriye'ye gittiğini söyledi.
AB Bakanı Çavuşoğlu, Türkiye'deki gelişmelerle ilgili tek taraflı yapılan değerlendirmelerin yanlış yöne götürme riski taşıdığını söyledi.
Çin'in doğusundaki bir fabrikada çıkan yangın sonucu 16 kişinin öldüğü bildirildi.
11 Şubat 2011 sonrası akıllarında olan tek şey, Mübarek'in olmadığı bir Mübarekizmin vesayet marifetiyle hayata geçirilmesiydi.
Suriye'nin başkenti Şam'da Esed rejiminin ablukası nedeniyle son bir yılda 44 kişinin açlıktan öldüğü Yermuk Mülteci Kampı'na insani yardım taşıyan UNRWA konvoyu kampa giriş yapamadı
ABD’nin Teksas ve New Jersey eyaletlerindeki iki okulda bomba tedirginliği yaşandı. Uzman ekiplerin incelemeleri sonucu iki okuldaki öğrenciler güvenlik nedeniyle tahliye edildi.
Almanya'nın Hamburg kentinde 4 Ocak'tan sonra bazı semtlerde başlatılan ''tehlikeli bölge'' uygulamasının kaldırıldığı bildirildi.
Şırnak'ta 1994'te 38 kişinin öldüğü olayla ilgili toplu olarak gömüldüğü iddia edilen 25 kişinin mezarı açılacak.
İsrail eski Başbakanı Şaron sekiz yıldır komada bulunduğu hastanede öldü; İsrail Cumhurbaşkanı Peres, "Şaron son savaşını bugün kaybetti" dedi.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Ar-Ge alanında, TÜBİTAK, KOSGEB ile Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü'nün bu yıl kullandıracağı desteğin 1 milyar 575 milyon lira olduğunu s�