İşsizlik ödeneği alan iller arasında İstanbul 125 bin 200 kişiyle ilk sırada yer alırken, en az ödenek alan iller ise Bayburt, Ardahan, Kilis, Tunceli ve Hakkari oldu.
Fransa İçişleri Bakanı Valls, Suriye’ye El-Kaide saflarında savaşmaya giden Fransız gençlerinin sayısının son aylarda giderek arttığı söyledi
Uluslararası Af Örgütü Suriye araştırmacısı Nasser, Esed rejiminin abluka altında tuttuğu Yermuk Mülteci Kampı'nda insani durumun "korkunç" olduğunu, insanların gıdasızlıktan çimen
Yemen'de Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) ait bir insansız hava aracının (İHA) düştüğü belirtildi.
Türkiye'de işsizlik oranı, Ekim 2013'te bir önceki yılın aynı ayına göre 0,6 puan artışla yüzde 9,7 oldu.
Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, 700 Fransız vatandaşının ülkeden ayrılarak savaşa katılmak için Suriye'ye gittiğini söyledi.
TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, "Şehit ailelerine 2013 yılında 29 milyon 791 bin 800 lira faizsiz konut kredisi verildi" dedi.
ABD'nin en büyük alışveriş mağazalarından Target, bilgileri çalınan müşteri sayısının 40 milyon değil, 70 milyon olduğunu açıkladı.
Yargıtay, Diyarbakır 5. Ağır Ceza Mahkemesinin, çeşitli tarihlerde yaptığı 9 ayrı konuşma nedeniyle Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Leyla Zana hakkındaki 10 yıllık hapis cezasını
Görmez, dindarların anlamsız güç kavgalarının, genç kuşakları olumsuz etkilemesinden endişe ettiğini söyledi.
Mısır'da Rabiatul Adeviye ve Ramses meydanlarına düzenlenen baskınlarda hayatını kaybeden ve kimliği belirlenemeyen 35 kişinin cenazesi Mısır Adli Tıp Kurumu tarafından defnedildi.
Diyarbakır 6. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tahliyesine karar verilen BDP milletvekilleri Irmak ve Sarıyıldız ile bağımsız milletvekili Aktaş tahliye edildi.
Anayasa Mahkemesi, KCK sanıklarından BDP Şırnak milletvekilleri Irmak ve Sarıyıldız ile Van Bağımsız Miletvekili Aktaş'ın seçilme haklarının ihlali iddiasıyla yaptıkları başvuruyu h
TBMM Başkanı Çiçek, "Anayasanın 138. maddesi (Mahkemelerin Bağımsızlığı maddesi) , bu memlekette ölmüştür" dedi.
Almanya'nın Bremen kentinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği'ne (DİTİB) bağlı olarak hizmet veren Bilal-i Habeşi Camisi, yeni yılın ilk saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler