Irak ordusu ile silahlı aşiret üyeleri arasında meydana gelen çatışmalarda 11 asker öldü, 32 asker yaralandı
Oy pusulasında birinci sırada Hür Dava Partisi, son sırada ise MHP yer alacak. AK Parti 10, CHP 24 ve BDP 20. sırada olacak
Çifte vatandaşlığı olan İhvan üyelerinin Mısır vatandaşlığından çıkarılması için dava açıldı
Mısır'da askeri darbenin mimarı Savunma Bakanı Sisi "mareşallik" rütbesine yükseltildi.
Mısır Geçici Cumhurbaşkanı Mansur, askeri darbenin ardından belirlenen "yol haritası"nda değişiklik yapıldığını belirtti.
Mısır'ın Süveyş kentinde emniyet merkezi yakınında meydana gelen patlamada 1 kişi öldü, 18 kişi yaralandı.
Mısır'da, Darbeyi Ret ve Meşruiyete Destek İçin Ulusal İttifak, gösterilerde ölenlerin sayısının 50'ye yükseldiğini, yüzlerce kişinin de yaralandığını bildirdi
Mısır'daki 25 Ocak Devrimi'nin 3. yıl dönümünde, ülkelerinin dışında yaşayan Mısırlılar darbe karşıtı protestolar düzenledi.
Mısır'da düzenlenen darbe karşıtı gösterilerde ölenlerin sayısının 24'e yükseldiği belirtildi.
Mısır'daki askeri darbe sonrası Türkiye'de kurulan Rabia Mısır Dayanışma Derneğince "Uluslararası Rabia Gecesi''nde düzenlendi.
Kahire Emniyet Müdürlüğüne bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 3 kişi öldü, 35 kişi yaralandı.
Mısır'ın İskenderiye kentinde darbe karşıtı öğrenciler tarafından düzenlenen gösteride 1 kişi hayatını kaybetti.
Yolcu sağlığı bakımından ihtiyaç duyulan tıbbi cihazlar uçuş sırasında açık tutulabilecek.
İşsizlik ödeneği alan iller arasında İstanbul 125 bin 200 kişiyle ilk sırada yer alırken, en az ödenek alan iller ise Bayburt, Ardahan, Kilis, Tunceli ve Hakkari oldu.
KSYÖ, Suriye'den çıkarılan kimyasal silahların imhasının ardından ortaya çıkacak atıkların yok edilmesi için 14 özel şirketin başvurduğunu açıkladı.