Kötü yolların ve ona özenti veren her şeyin yollarını kesebilen en iyi merci devlettir. Ancak şu anki devlet ve devletler bataklıkta boğazına kadar batmış insan konumunda olduklarından b
Lübnan'daki Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, IŞİD'e karşı ABD öncülüğünde kurulan koalisyonda yer almayacaklarını söyledi.
Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, ABD’nin başını çektiği IŞİD’e karşı koalisyonun Suriye’ye hava saldırıları gerçekleştirmesine karşı olduklarını açıkladı.
Yemen'in Başkenti Sana'yı kontrol altında tutan Husilerin nasıl bir yönetim sergileyeceği merak ediliyor.
Kimine göre siyasal bir simge, kimine göre de dini bir zorunluluk olan başörtüsü yasağı, Türkiye'nin onlarca yıl tartıştığı sorunlardan biriydi.
Meteoroloji'den yapılan tahminlere göre kuzey ve iç bölgelerde sıcaklık artacak.
Bakanlık binası yakınında 2 bomba infilak ettirildi.
Husi Ensarullah Hareketi militanlarının saldırısına uğrayan Yemen TV binasında bazı çalışanlar yaralandı.
IŞİD’in alıkoyduğu 46 Musul Başkonsolosluğu personeli Türkiye’de. Urfa'da bir kamu binasına getirilen rehineler havaalanına doğru gidiyor.
Maskeli ve silahlı bir grup, Kırım Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Simferopol'deki Kırım Tatar Milli Meclisi binasını kuşatıp içeride arama yapmaya başladı.
Maliye Bakanlığı, Irak ve Suriye'de artan terör olayları üzerine harekete geçti. Buna göre bakanlık, bankalar ve finans kurumlarına 'terör parasını' nasıl tespit edeceklerini anlatacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'dan sınır dışı edilen İhvan liderlerinin Türkiye'ye gelmek için bir talepte bulunmadığını belirterek 'Gelmek gibi talepleri olursa incelenir. Engel yoksa her
İsrail'in yeni Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Emanuel Nashdon, 4 yıl Ankara'da görev yaptığını belirterek "Türkiye'ye aşığıyım" dedi.
Beyaz Saray Sözcüsü Earnest, Türkiye'nin IŞİD'e karşı girişilen çabaya nasıl bir katkı sağlayacağına kendisinin karar vereceğini belirtti.
Beyazıt Meydanı'nın Mimarı Turgut Cansever, meydanı yayalaştırmak için tasarım yaparken tarihi üniversite binası ile tarihi cami arasındaki yön çelişkisini, cami-kıble ilişkisini hesa