Dışişleri Bakanı Davutoğlu, "Suriye'de acıların sona ermesi ve Halep'te yoğunlaşan insani trajedinin bir an önce durdurulması için ne gerekiyorsa bundan sonra da yapmaya hazırız. Bu çer
Mısır Başsavcılığı, darbe ile görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin Savunma Heyeti'ne ziyaret izni vermedi.
Marmaray kazı çalışmalarından çıkan eski çağlara ait kemik ve kafa tasları incelenerek, o dönemde yaşayan insanların fiziki yapıları, beslenme şekilleri ve sosyal hayatlarıyla ilgili
Memur maaş katsayıları, yüzde 0,27'lik enflasyon farkı ve brüt 175, net 123,62 liralık ocak ayı zammına göre yeniden belirlendi.
Sosyal paylaşım sitesi Facebook hakkında, ABD'de, özel mesajları kendi menfaatine kullandığı iddiasıyla ''Toplu dava'' açıldı.
Kamuoyunda "tam gün" olarak bilinen kanun tasarısı, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.
AK Parti, CHP ve BDP grup başkanvekilleri, tutuklu milletvekilleri konusunda biraraya geldi. Toplantıda, hukukçu milletvekillerinden bir komisyon kurulması kararlaştırıldı.
Başbakan Erdoğan'a destek amacıyla kefeni simgeleyen beyaz çarşafa sarınarak İstanbul'dan yola çıkan Remzi Can, Kızılcahamam’a ulaştı.
İsrail Cumhurbaşkanı Peres, barışa ulaşabilmek için toprak vermek zorunda olduklarını söyledi.
"Mesnevi ile Terapi" seanslarına devam eden 40 kişi üzerinde yapılan araştırmada, terapi sonunda yalnızlık düzeylerinin düştüğü, yaşam doyum düzeylerinin ise arttığı belirlendi.
İsrail ile varılan anlaşma gereğince Oslo anlaşması öncesinde tutuklanan Filistinlilerden 26'sı ailelerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.
İsrail yönetimi, 1993 yılında imzalanan Oslo Anlaşması'ndan önce tutuklanan 104 Filistinli mahkumdan 26'sını daha serbest bıraktı.
Rusya ve Suriye, yeni bir anlaşmaya imza attı. İki ülke, Akdeniz’de birlikte petrol ve doğalgaz arayacak.
Dünyada en fazla insanın öldürüldüğü Kalaşnikof tüfeklerinin mucidi Rus Mikhail Kalaşnikof, 94 yaşında öldü.
Azeri doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyacak Şahdeniz 2 Nihai Yatırım Anlaşması’nda imzalar atıldı. Güney koridoru, Rus doğalgazına bağımlılığını azaltmak isteyen