Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko, Ukrayna’nın doğusunda ateşkes ihtimali ve bölgede ölen iki Rus gazeteci hakkında telefonda görüştü.
Bankalar 12 ay süresince işlem yapılmayan kredi kartları ve mevduat hesaplarından ücret almayacak. Tüketicilere hesapları hakkında bilgi vermek için ortak bilgi sistemi kurulacak.
Afganistan’da devlet başkanlığı seçiminin ikinci turunda meydana gelen şiddet olaylarında yaklaşık 250 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Türkiye’de alkollü içkilerin satış, pazarlama ve reklamına ilişkin düzenlemeyle getirilen alkol yasası 12 Haziran’da yürürlüğe giriyor.
IŞİD Irak’ın en büyük ikinci kenti Musul’u ele geçirdi. Suriye’de ise petrol zengini Rakka’yı elinde tutuyor. Türkiye sınırındaki Karkamış Sınır Kapısı da IŞİD’in kontrolünde.
İsrail ordusuna ait araçlar, Filistinlilere ait ekili alanlara zarar verdi.
Mavi Marmara baskınını yapan komutanlar hatalarını itiraf etti.
Ankara ve Tahran, yakın bölgelerinde, başta Suriye olmak üzere birçok konuda fikir ayrılığı yaşıyor, birbirlerinin politikalarından rahatsızlık duyduklarını da gizlemiyor. Ancak her ik
Yeni yasa dışı yerleşim birimleri inşa etme kararı alan İsrail kınandı.
Astronomlar, Güneş Sistemi yakınlarındaki bir yıldız sisteminde iki gezegen keşfetti. Gezegenlerden birinde su olduğu tahmin ediliyor.
Hindistan’da yakınları alt kasttan olanlara polis yardım etmiyor.
AK Parti yönetimi 40’a yakın il başkanı ile 300 ilçe başkanının istifasını istedi. Al Jazeera’nin AK Parti kaynaklarından edindiği bilgiye göre, birçok ilde kadrolar tamamen değişece
Uluslararası Çalışma Örgütü’nün son raporuna göre, kalkınmanın eşiğinde olan ve gelişmekte olan ülkelerde ekonomik iyileşme gözleniyor. Ancak ülkesini terk edenlerin sayısı da art
AGİT, Ukrayna’nın doğusunda ikinci bir gözlemci ekibiyle daha iletişimin kesildiğini bildirdi.
Kendisine uzun süredir mobbing uygulanan Zaman gazetesi yazarı Etyen Mahçupyan gazeteden ayrılış kararı hakkında açıklamalarda bulundu