Kerry, Suriye'de kuşatma altındaki bölgelere gönderilen insani yardımların bir kısmını engellediği için rejime tepki gösterdi
Anayasa Mahkemesi Başkanlığı'ndan, Can Dündar ve Erdem Gül'ün başvurusuyla ilgili olarak müzakereler sırasında mahkeme başkanı ve bir üyesi arasında geçtiği iddia edilen bir diyaloğa
Başbakan Yardımcısı Türkeş, Sözcü gazetesinde yer alan, bir bakanın yakın zamanda yabancı uyruklu bir kadından çocuğu olduğu ve bunun saklandığı yönündeki haber hakkında açıklam
Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Ryabkov, Türkiye dahil bazı ülkelerin güç kullanma niyetlerinin her şeye ölümcül darbe vuracağını söyledi.
Rusya'nın Dışişleri Bakanı Yardımcısı Sergey Riyabkov, 'ülkede işe yaraması' halinde Suriye'nin federal devlet olabileceğini söyledi.
Fildişi Sahili'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'de cumartesi günü başlayan "ateşkes" ile ilgili, "Suriye genelinde şu anda ateşkes yoktur ve saldırılar mevzi mevzi ne yazık ki d
PKK'lılar, Nusaybin'in Fırat Mahallesi'ndeki Ahmet Kaya Köprüsü'ne bombalı saldırı düzenledi.
Ukrayna Savunma Bakanlığı yetkilisi Valentin Fediçev, "Gerçek bir savaş olursa Rus ordusunu yok ederiz" dedi.
İsrail'in geçen hafta Doğu Kudüs'te 'ruhsatsız inşa edildiği' gerekçesiyle yıktığı okulun öğrencileri, soğuğa rağmen açık alanda eğitim görmeye devam ediyor.
Fitch Ratings Kıdemli Direktörü ve Türkiye Analisti Paul Gamble, Türkiye'de son 6 ay içerisinde istikrarlı bir görünümün ortaya çıktığını söyledi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, Güney Gaz Koridoru konsepti çalışmalarının kararlılıkla devam edeceğini söyledi.
Genelkurmay Başkanlığı, kamuoyunda farklı isimlerle adlandırılan, sonrasında sahte delillerin kullanıldığı ortaya çıkan ve süreç içerisinde Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarını de
Fransa Dışişleri Bakanı Ayrault, Suriye'de ateşkese rağmen 'ılımlı muhaliflerin kontrolündeki bölgelere saldırılar' olduğuna dair bilgi aldıklarını söyledi.
Eski CIA Başkanı, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un e-posta adresine ulaşmak için her şeyi yapabileceğini söyledi.
CHP Grup Başkanvekili Altay, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AYM ile ilgili sözlerini düzeltmediği takdirde Anayasa için masaya oturmayacaklarını belirtti.