Suriye'den gelenlere, kendilerini tanımlayacak bir kimlik verilecek. Sığınmacılar böylece çalışma imkanını elde etmiş olacaklar
İstanbul Esenyurt'ta yaşanabilecek olası bir terör eylemine müdahale etmek için takviye edilen askeri birlikler Esenyurt Meydanı'nda konuşlandırıldı.
İngiltere'den 50 ila 60 arasında genç kadının Türkiye üzerinden Suriye'ye geçerek IŞİD'e katıldığı tahmin ediliyor.
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, bayramın son gününde Gaziantep'in İslahiye İlçesi'ne gelerek Suriyeli sığınmacılar ile bayramlaştı.
Başbakan Yardımcısı Akdoğan "İnsanlarımızın huzurunu kaçırmaya yönelik şiddet eylemi ve vandalizme müsamaha gösterilmeyecek" dedi.
Türkiye IŞİD tehdidine yönelik planını netleştirdi. "Eğit - Donat" planıyla ılımlı muhaliflere bot, kamuflaj, çadır gibi teçhizat verilecek
Tezkerenin kabul edilmesinin ardından, IŞİD’in Türkiye’ye yönelik bir intikam eylemi gerçekleştirebileceğine dair istihbarat alındı.
ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ardından Birleşik Arap Emirlikleri Veliaht Prensi’nden de özür diledi.
Toplu mezardaki cesetlerin öğrencilere ait olup olmadığı 15 gün sonra netleşecek
Maliye Bakanı Şimşek, önümüzdeki dönemde özelleştirilecek alanları açıkladı.
Mısır'da Filistinli direniş grupları ile İsrail arasında yapılan görüşmelere bayram sonrası devam edilecek
Bugünkü gazetemizin Okur Postası köşesinde yayımlanan yazısında İngilizlerin Müslümanlar üzerindeki oyun ve planlarını gündemine alan Yusuf Hamidoğlu, bu oyunlardan birisi olan sahte M
Türkiye, yerli uçak, helikopter, IHA ve balon rotasını belirledi. Bu araçlar, tasarımından tüm parça ve elektronik aksamına kadar herşeyi yerli yapılacak. Parça üretimine katkı sağlama
Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Heniyye, "Filistin özgürlüğüne kavuşuncaya kadar direnişe ve silahlanmaya devam edeceğiz" dedi.
Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mikdat, Türkiye’nin Suriye toprakları içinde gerçekleştireceği herhangi bir askeri operasyonun “saldırı” olarak görüleceğini söyledi.