Trabzon'da halk çözüm sürecine destek verse de son bir ayda yaşanan şiddet olaylarından çok rahatsız. "Müzakere devam etsin" diyen de var, "silahlı mücadeleye devam" diyen de.
Suriye'de Mart 2011'de başlayan şiddet olaylarının ardından yaşanan savaş sebebiyle komşu ülkelere sığınan Suriyelilerin sayısının 5 milyon 835 bine ulaştığı belirtildi.
Diyarbakırdan uçakla Ankaraya giden Demirtaş'ın, Kobani olaylarında çocuğu yaralanan bir yolcunun tepkisiyle karşılaştığı ortaya çıktı.
Iğdırda, Hz. Hüseyinin Kerbelada şehit edildiği olayların başlangıcı olarak kabul edilen Tasua günü etkinliği düzenlendi.
Özellikle sonbahar aylarında mantar zehirlenmeleri artıyor.
Siirt Valiliği, yarın kentte Kobanide yaşanan olayları protesto etmek için yapılacağı belirtilen eylemlere kesinlikle izin verilmeyeceğini, aksi hareket edenlere müdahale edileceğini duyu
Suriyeli muhalif gruplardan Fecru'l Hurriyye Tugayları Komutanı Nizar Hatib, 400'den fazla askerlerinin Kobani'de IŞİD'e karşı savaştığını söyledi.
Artan şiddet olayları, toplumun psikolojisini bozuyor. Sosyal medyada yayılan, metrolar, metrobüsler, alış veriş merkezleri tehlikeli düşüncesi, ortak korkuları besliyor, insanları paranoy
Fransa'daki Ulusal Cephe adayları, ülkedeki kebapçıların çok arttığını bunu kültürel anlamda İslamlaşmanın bir belirtisi olduğunu iddia ediyorlar.
Hicri yılbaşı olan Muharrem ayının birinci günü, Osmanlı saraylarında kutlanır, ulema, devlet adamları ve gayr-i Müslim cemaatlerin başları da bayramlarda olduğu gibi tebrik için saray
Bangladeş`te yaşamını yitiren Cemaat-i İslami lideri Azam`ın oğlu Meymun Azam, "Tek kişilik hücresinde son aylarını Kur`an-ı Kerim okuyarak ve Allah`ı zikrederek geçirdi" dedi.
Sinadaki olayları bahane eden Mısır Süre Belirtmeksizin Bugün Rafah Sınır Kapısını Kapattı
HDPnin önemli isimlerinden Ağrı Belediye Başkanı Sakık, 6-8 Ekim olaylarından sonra önemli dersler çıkarmak zorunda olduklarını söyledi.
Matbu ve Türkçe olarak El-Adl Matbaasında yıllık olarak basılan bu kitaplara ise insanlardaki gaybı bilme merakı ve gelecekte meydana gelecek olayları öğrenme arzusu nedeniyle talep ve
Başbakan Davutoğlu, bugün AK Parti grup toplantısında yeni güvenlik paketinin detaylarını açıkladı. Davutoğlu, "Jandarma ve Sahil Güvenlik'in İçişleri Bakanlığı'na bağlanacak ve k�