Türkiye, Malezya ve Pakistan işbirliği İslam dünyasında bir model oluşturabilme kapasitesine sahip olmasının yanı sıra sürdürülebilirliği sağlamaya yönelik dinamiklere de sahip.
Türkiye'nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı kullanılması için Venezuela'ya gönderdiği tıbbi malzemeleri taşıyan uçak Karakas'a ulaştı.
Taha Kılınç / Yenişafak
İsmail Kılıçarslan / Yenişafak
Tunus'ta zorlu müzakerelerle kurulan koalisyon hükümeti beş ay geçmeden siyasi ayrışmalar ve Başbakan İlyas el-Fahfah hakkındaki yolsuzluk iddialarının ardından düştü.
"Bugün Türkiye'de Müslümanım diyenlerin karşı karşıya olduğu en büyük meydan okuma nedir” sorusuna vereceğimiz cevap bu ülkede işgal ettiğimiz yerin de tanımını verir.
Al Jazeera Araştırma Merkezi Arap Dünyası Araştırmaları Bölümü Direktörü El-Havvas Takıyye, "Türkiye; Mısır, İsrail, Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin Akdeniz'in doğusu
Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, Türkiye'nin Azerbaycan ordusuna yeni sistemler kazandıracağını belirterek, "Mevcut sistemlerin de modernizasyonu, bakım onarım ve eğitim faaliyetleri ko
Dini birincil maksat kılan her dindarlık, teşhirci dindarlık tipinden farklıdır; zira dinin ruhu olarak adlandırılan “ihlas” prensibine bir şekilde sahip olması mümkündür. Teşhirci d
Son haftaların, son ayların değil, son 100 yılın en önemli kararlarından birisi, belki de ‘Ayasofya’ konusunda alınan karardır.
Ayasofya Camii'nde 24 Temmuz programı belli oldu. Cami içinde 500 kişiyle, meydanda ise toplu namaz kılınacak. İlk namazı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kıldıracak.
Türkiye'deki koronavirüsle ilgili gelişmeler merakla takip ediliyor. İkinci dalganın ne zaman geleceği de merak konusu. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Sema Turan, "Covid-19
Yediğim son darbe 15 Temmuz 2016 tarihliydi.! Ben bir bakıma darbelerin çocuğuyum.
Adalet Hanım günlüğüne şu satırları karalar: Batı''nın da bir aynası var ve onun ''her şey'' olmadığını asıl bu aynadan yansıyanlardan gördüm ben. Bu arada Cemil Meriç cahili olma
Kenan Alpay / Yeni Akit