Mısır Hürriyet ve Adalet Partisi katliamların sorumlularının cezalandırılması için Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne suç duyurusunda bulundu.
Gazze'deki Filistin Hükümeti Başbakanı Heniye, "Batı Şeria'daki kardeşlerimizle barışmaya hazırız. 2014 Filistin için barış yılı olacak" dedi.
Suriyeliler için AFAD koordinasyonunda yeni yardım kampanyası başlatılacak.
Çin, Abe'nin bölge liderlerine bir araya gelme çağrısını "ikiyüzlülük" olarak niteledi.
Irak'ın Felluce ve Ramadi kentlerindeki çatışmalarda 8 kişi öldü, 66 kişi yaralandı.
Mursi'nin oğlu Usame, babasının kendisini savunmak için avukata vekalet vermeyeceğini söyledi.
İç savaşın sürdüğü Suriye sınırında konuşlu hudut karakollarında görevli Mehmetçik, kaçakçılara göz açtırmıyor.
Japonya Başbakanı Abe, Çin ve Güney Kore liderlerine savaşlarda ölen 2,5 milyon askerin anısına yapılmış Yasukuni Tapınağı'nı neden ziyaret ettiğini açıklamak istediğini söyledi.
Kaçırıldığı Suriye'den kurtarılan Milliyet gazetesi foto muhabiri Bünyamin Aygün, Başbakan Erdoğan'ın devreye girdiğini Suriye'de öğrendiğini söyledi.
Çin'in batısındaki Ningşia Hui Özerk Bölgesi'ndeki bir camide çıkan izdiham sonucu 14 kişi hayatını kaybetti.
ABD Dışişleri Bakanı Kerry, Arap barış girişiminin, Filistin-İsrail anlaşmazlığına çözüm çerçevesinin bir parçası olduğunu söyledi.
TBMM Başkanı Çiçek, resmi temaslarda bulunmak için geldiği Kuveyt'te, Bilim Merkezi'ni ziyaret etti.
Güney Sudan'da çatışmaların artması üzerine, ülke genelinde çok sayıda sivil BM'nin kontrolü altındaki kamplara sığınmaya çalışıyor.
Bağdat'ın farklı bölgelerinde meydana gelen patlamalarda ilk belirlemelere göre 12 kişi öldü, 41 kişi yaralandı
Türkiye'de 2 milyon 268 bin 839'u memur olmak üzere 3 milyon 160 bin 624 kişi kamuda istihdam ediliyor