Piyasaların gözü yarın kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’in açıklayacağı Türkiye’nin görünüm raporuna çevrildi. Borsa 73 binin üzerine çıktı. Dolar yeni güne 2.11, euro 2.92
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, dava konusu içeriklerin bir kısmı hala ilgili internet sitesinde yayınlanmaya devam ettiğinden, youtube.com internet sitesine uygulanan erişimin engelle
Suriye İnsan Hakları Örgütü, rejimin muhaliflerin kontrolünde bulunan çeşitli kentlere yönelik ablukası nedeniyle 299 kişi açlıktan öldüğünü bildirdi.
Dünya Sağlık Örgütü, Batı Afrika'daki Ebola salgınının, 40 yıl önce hastalığın ortaya çıkmasından bu yana görülen ''en korkutucu" salgınlardan biri olduğunu açıkladı.
Yoksulluk nedeniyle binlerce İngiliz karnını doyuramıyor. Devletin el uzatmadığı fakirlere sivil kuruluşlar yardım ediyor.
SMDK Genel Sekreteri Bedir Camus, 15 Mart 2011'de başlayan devrimden bu yana Esed güçlerinin saldırılarında 3 bin 614 kız çocuğu ile 9 bin 321 kadın öldüğünü açıkladı.
İtalya, Akdeniz’de giderek büyüyen bir mülteci akınıyla karşı karşıya. İtalyan donanması iki gün içinde binlerce kaçağı kurtardı, Roma’dan ise yardım çağrıları yükseliyor.
Dünyanın sayılı müzeleri arasında yer alan Topkapı Sarayı, yeni açılan Aşk-ı Nebi sergisiyle en çok ilgi gören Kutsal Emanetler bölümünü genişletti.
Mısır'da Kahire Mahkemesi darbeyle görevinden uzaklaştırılan eski Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin yargılandığı ‘casusluk’ ve ‘hapisten kaçma’ davalarındaki reddi hakim taleplerini
Sudan'da Muhalif Partiler İttifakı ve Devrim Cephesi, Sudan yönetimi ile yapılacak diyalog için belirlenen ortak şartlarda anlaştı.
Kars'ta 9 yaşındaki çocuğun cinsel tacize uğradıktan sonra öldürülmesi karşısında kamuoyunun tepkisini köşesinde dile getiren Hakan Albayrak idam cezası istedi...
Faceboook’un kurucusu Mark Zuckerberg, şirkette sembolik bir ücret karşılığı çalışıyor. Zuckerberg’in yıllık maaşı 1 dolar.
239 yolcusuyla 8 Mart günü Hint Okyanusu’nda kaybolan Malezya uçağının enkazına ulaşma umutları artıyor. Avustralya’lı arama ekibi okyanusun dibinden uçağın kara kutusuna ait olabilece
Uluslararası Rabia Platformu Koordinatörü İşbilir "Acilen müdahale edilmezse Orta Afrika Cumhuriyeti'nde yeni bir Ruanda yaşanabilir'' dedi.
Dünya Gıda Programı Suriye'nin Halep, İdlib ve Hama şehirlerinde kuraklık yaşanabileceği uyarısında bulunarak, bölgeye insani yardım malzemesi götürülmesi gerektiğini açıkladı.