Göklerde ve yerde var olan her şey ve herkes isteyerek yahut zorunlu olarak Allah’ın önünde eğilmektedirler; onların gölgeleri de sabah akşam bunu yapmaktadır (13:15)
Yeni anayasayı hazırlayacak komisyonun belirlenmesi için yapılan seçimlerde oy sayımı sürüyor. Güvenlik ihlalinin yaşandığı beş bölgede çarşamba günü seçimler tekrar edilecek.
Suriye'nin başkenti Şam'da Filistinlilerin kaldığı kampta rejimle sağlanan ateşkesin ardından yardım dağıtımı yeniden başladı. Çarşamba günü 300 hasta kamptan çıkarılıp hastanel
Suriye'deki silahlı muhalifler ile rejime bağlı güçler başkent Şam’ın kırsalında kuşatma altındaki bölgelere insani yardımların girişi için anlaştı, çekilen fotoğraflarda tarafla
Irak-Şam İslam Devleti Kerkük'te güvenlik güçlerine saldırdı. Çatışmalarda beş polis ve altı örgüt üyesi öldü.
Başkent Tokyo ve ülkenin doğusundaki diğer kentleri felç eden kar 12 kişinin ölümüne neden oldu. Binlerce kişi elektriksiz kalırken hava ve kara trafiğinde aksamalar yaşandı.
Irak Şam İslam Devleti (IŞİD), rejim güçlerinin varil bombalarıyla vurduğu Suriye’nin kuzey kenti Halep’in Hıraytan bölgesinden çekilmeden önce, aralarında aynı aileden 7 kişinin bulu
Katar Emiri Şeyh Tamim Bin Hamad El Tani Türkiye’ye yaptığı çalışma ziyareti kapsamında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Erdoğan ile görüştü.
Suriye’nin Başkenti Şam’da Filistinli mültecilerin kaldığı kuşatma altındaki Yermuk Kampı'ndan kırk hasta tahliye edildi.
Hükümetin Kürt sorununa çözüm kapsamında atacağı yasal adımları içeren 'Demokratikleşme Paketi' Meclis Anayasa Komisyonu'nda kabul edildi. Paket özel okullarda Kürtçe eğitimin önün�
İran Cumhurbaşkanı, ülkesinin nükleer müzakerelerde kapsamlı ve kesin bir çözümü hedefleyen görüşmeler konusunda ciddi olduğunu açıklarken Tahran iki yeni füzeyi test etti.
Suriye son dönemde muhalif gruplara karşı savaşan Irak Şam İslam Devleti üç gündür devam eden çatışmaların sonucunda ülkenin doğusundaki Deyr Ez Zor kentinden çekildi.
Suriye’nin kimyasal silahları yeniden tartışma konusu. ABD kimyasal silahlarını teslim etme konusunda Şam üzerindeki baskıyı artırıyor. Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü ise sab
Suriye'nin başkenti Şam'daki Yermuk Mülteci Kampı'nda açlıktan ölenlerin sayısının 96'ya yükseldiği bildirildi.
Suriye'nin başkenti Şam'ın güneyinde yer alan ve Esed rejiminin 200 gündür abluka altında tuttuğu Yermuk Mülteci Kampı'na, gıda ve ilaç girişine hala izin verilmiyor.