Sosyal Medya

Coğrafyamız

Gazze'de Erdoğan kutlaması

AK Parti'nin yerel seçimlerdeki başarısı İsrail ablukası altındaki Gazze'de de kutlandı. Hamas'ın gün içinde el ilanlarıyla yaptığı çağrı üzerine Gazzeliler akşam sokakta Erdoğan posterleriyle kutlama yaptı.



AKP'nin Türkiye'deki yerel seçimlerden yaklaşık yüzde 45 oyla birinci olarak çıkması, Filistin topraklarında da kutlandı. 

Gazze sokaklarında BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın 2009'da Ä°srail CumhurbaÅŸkanı Åžimon Peres'e tepki gösterdiÄŸi Davos'taki 'One minute' çıkışıyla özdeÅŸleÅŸen fotoÄŸraflar taşındı. Hamas polisi de gün içinde Gazze'de Filistin bayraklarının yanına Türk bayrakları astı. Hamas polisi ayrıca ErdoÄŸan ve Türk bayrakları taşıyarak tatlı dağıttı. 

Hamas polisi Erdoğan'ın başarısını tatlı dağıtarak kutladı.

Hamas'ın gün içindeki çaÄŸrısının ardından Gazze'de ve abluka altındaki bölgenin kuzeyindeki Cebeliye Filistin mülteci kampında Gazzeliler sokaÄŸa döküldü. 

Filistinliler, ErdoÄŸan ve Türk bayraklarının yanı sıra BaÅŸbakan ErdoÄŸan ile Gazze'deki Hamas hükümetinin BaÅŸbakanı Ä°smail Heniye'nin birlikte görüntüÄŸü posterler taşıdı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.