Teorik ve teolojik zeminde adeta metatrona (baş melek) dönüşmüş bir peygamber imajı çizilirken pratikte bu kutsi imaj cemaatin “paralel eylemlerini” ibra ve tezkiye uğruna tam bir istismar
Bilim insanları, sayısız askerin hayatını kurtarabilecek bir keşfe imza attı. XStat adı verilen şırınga, ölümcül bir mermi yarasını sadece birkaç saniye içinde kapatabiliyor.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayladığı internet düzenlemeleri, trafik bilgilerinin saklanmasından, Servis Sağlayıcıları Birliği'nin kurulmasına kadar çok değişiklik getiriyor.
Başkent Bağdat’ın da aralarında yer aldığı üç farklı bölgede bomba yüklü araçlarla yapılan saldırılarda 26 kişi öldü.
Etiyopya Havayollarına ait Addis Ababa-Roma seferi yapan uçağın, yardımcı pilotu tarafından Cenevre’ye indirildiği ortaya çıktı. Pilot, iltica talebinde bulundu.
Suriyeli muhalifler rejim güçlerinin Yebrud’da birkaç bölgeyi vurduğunu açıkladı. Saldırıların şiddetinin artması sebebiyle Yebrud'un içinde bulunduğu Kalamun Bölgesi'nden 1300 aile L
Sina yarımadasında, İsrail sınırına doğru yol alan otobüsteki patlamada dört kişi öldü, 14 kişi yaralandı.
Ülkenin kuzeydoğusundaki Cendube’de silahlı kişilerin güvenlik güçlerini hedef aldığı saldırılarda ikisi polis dört kişi öldü.
Rejim Suriye'nin Lübnan sınırında muhaliflerin elindeki Yebrud bölgesine saldırıya hazırlanıyor, Yebrud'dan kaçan yaklaşık 600 aile Lübnan'daki Arsal'a kaçtı.
Sünni yönetim karşıtı gösterilerin sürdüğü Bahreyn'de, Başkent Manama’nın yakınlarında Şiilerin yaşadığı Deyr köyünde polisleri hedef alan saldırıda bir polis öldü, biri de y
15. yıl dönümünde Abdullah Öcalan’ın Kenya'da yakalanarak Türkiye'ye getirilmesini protesto etmek için BDP’nin Diyarbakır’da düzenlediği mitingi izleyen Kadir Konuksever'in izlenimleri.
Başbakan'ın Başdanışmanı Akdoğan, Kabataş'ta Gezi Parkı eylemcilerinin saldırısına uğradığını iddia eden Zehra Develioğlu'yla ilgili görüntülerin 'gerçeği değiştirmeyeceğini'
Çin polisi yoğun olarak Uygur Türklerinin yaşadığı bölgede, intihar saldırısı hazırlığında olduğunu açıkladığı bir gruba ateş açtı, 15 kişi öldü.
Katar Emiri Şeyh Tamim Bin Hamad El Tani Türkiye’ye yaptığı çalışma ziyareti kapsamında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Erdoğan ile görüştü.
Batı Şeria’da İsrail yerleşim birimlerini ve İsrail’in inşa ettiği 'Utanç Duvarı'nı protesto eden Filistinli göstericilere İsrail askerleri müdahale etti.