ABD Başkanı'nın 'Somali stratejisi'yle IŞİD'e savaş açmasına ateş püsküren Batı basını çekincelerini şöyle sıraladı: Havadan saldırı yetmez. Sadece terörist öldürmekle olmuyor.
Hamas’ı terör örgütü ilan eden Amerika’dan Netanyahu’ya Cevap: “Hamas Işid Değildir”
Başbakan Davutoğlu, Suudi Arabistan'da Türkiye'nin imzalamadığı bildiriye ilişkin, ''Amerika'nın ne istediği ne kadar belliyse bizim niçin imza atmadığımız da o kadar bellidir'' dedi.
Hayye: "Hamas-El-Fetih Uzlaşı Hükümetin'den vazgeçmeyeceğiz."
İsrail'in yeni Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Emanuel Nashdon, 4 yıl Ankara'da görev yaptığını belirterek "Türkiye'ye aşığıyım" dedi.
Al Jazeera'nin ulaştığı gizli bir belgeye göre, Filistin Yönetimi İsrail'in Gazze'de işlediği savaş suçlarına ilişkin Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne yapılacak başvuruyu engelledi.
Almanya'nın önde gelen gazetecilerden Jürgen Todenhöffer, resmi hesabı üzerinden son makalesini paylaştı. Todenhöffer, "Batılı devletlerin, İsrail'e gösterdiği hoşgörüyü, İslam dün
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütüyle mücadele kapsamında Suudi Arabistan'da düzenlenen zirveyi ve Türkiye'nin sonuç bildirgesini imzalamamasını BB
Beyaz Saray Sözcüsü Earnest, Türkiye'nin IŞİD'e karşı girişilen çabaya nasıl bir katkı sağlayacağına kendisinin karar vereceğini belirtti.
Norveç'in başkenti Oslo'da en çok kullanılan ismin Muhammed olduğu belirtildi.
ABD'nin IŞİD saldırılarını değerlendiren Sadr, Irak'ın işgalcilerle değil, müttefikleri ve komşularıyla işbirliği yapmak istediğini söyledi
Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, uyuşturucuyla mücadelede alınaması gereken önlemlerden bahsetti.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, orudusuna "Savaşa hazır olun" emri verdi. Putin'in ordunun savaşa hazırlık seviyesini kontrol etmek amacıyla, ülkenin uzak doğusundaki birliklere ani sav
ABD Başkanı Obama IŞİD ile mücadele planını açıkladı.
ABD Savunma Bakanı Hagel'in Ankara'da yaptığı görüşmelerde, IŞİD'e karşı Türkiye'den istediği sözü alamadığı ileri sürüldü