Libya Sanayi Bakanı Vekili Derui, Sirte kentinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti
İsrail eski Başbakanı Şaron sekiz yıldır komada bulunduğu hastanede öldü; İsrail Cumhurbaşkanı Peres, "Şaron son savaşını bugün kaybetti" dedi.
Sudan'da Devrimci Cephe Birliği'nin, Delami'ye düzenlediği saldırıda çok sayıda çocuk ve kadın hayatı kaybetti.
Bosna Hersek'in Tesliç ve Graçanitsa şehirlerinde, savaş döneminden kalma mayınların patlaması nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti.
Özgür Suriye Ordusu ile Irak Şam İslam Devleti arasında meydana gelen çatışmalarda, bir haftada 336 kişi hayatını kaybettiği belirtildi.
Orta Doğu'da meydana gelen neredeyse hemen her olay petrol, doğal gaz gibi kaynakların fiyatlarını da etkilediği için 2014 yılında enerji kaynakları üzerinde söz sahibi ülkelerin bölgeye
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, İdarenin 2013'te inşaat sektörüne yaklaşık 10,5 milyar liralık yatırım yaptığını belirtti.
Mısır'da Rabiatul Adeviye ve Ramses meydanlarına düzenlenen baskınlarda hayatını kaybeden ve kimliği belirlenemeyen 35 kişinin cenazesi Mısır Adli Tıp Kurumu tarafından defnedildi.
İstanbul Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle İstanbul Üniversitesi'nce yürütülen proje, yatırımcıya yol gösterecek.
Çin'in batısındaki Ningşia Hui Özerk Bölgesi'ndeki bir camide çıkan izdiham sonucu 14 kişi hayatını kaybetti.
Mısır'ın çeşitli kentlerinde düzenlenen darbe karşıtı gösterilerde, hayatını kaybeden 6 kişi için cenaze töreni düzenlendi
Rusya Devlet Başkanı, Soçi Olimpiyatları sırasında miting, gösteri ve protestoların yapılmasına ilişkin yasağa son verdi.
Lübnan’ın başkenti Beyrut’taki İran Büyükelçiliğini hedef alan saldırının zanlısı Abdullah Azzam Tugayları lideri Mecid, gözaltında tutulduğu sırada hayatını kaybetti
Marmaray kazı çalışmalarından çıkan eski çağlara ait kemik ve kafa tasları incelenerek, o dönemde yaşayan insanların fiziki yapıları, beslenme şekilleri ve sosyal hayatlarıyla ilgili
Afganistan’da meydana gelen iki ayrı patlamada 7 kişi hayatını kaybetti.