6 Eylül 1986 günü, her Cumartesi sabahı olduğu gibi, İstanbul Kuledibi’ndeki Neve Şalom Sinagogu’nda toplanan cemaat Şabat duasını yapıyordu.
İşsizliğin, yoksulluğun ve gelir dağılımındaki eşitsizliğin kasıp kavurduğu modern dünyada hayatlarını korkularıyla yaşayanların öfkesi bir gün patlayacak gibi.
Mansur Yavaş ile ilgili senaryo hakkında görüşümü soran arkadaşın iddiası şu: Mansur Yavaş seçilirse ve yargı sürecinin arkasından politik bir kararla Yavaş görevden alınacak olursa
Bu forumu düzenleyen heyet açılış konferansını bana teklif ettiği zaman bir felsefeci olarak ne tür bir dil üzerinden konuşmam gerektiği hususunda bir süre düşündüm. Bu tür toplantı
Endonezya’da faaliyet gösteren Lion Havayolları’nın Boeing 737 Max tipi uçağının 29 Ekim 2018’de geçirdiği kaza ile 10 Mart 2019’da Etiyopya-Kenya seferini yaparken düşen Etiyopya H
Sezai Karakoç'un Türkiye’nin bugününe ve dününe getirdiği eleştirilerden ve analizlerden bir bölümü, 25 Ağustos 2012 tarihli konuşmasından alıntılanmıştır.
Can sıkıntısı, buhran içindeki modern öznenin yaygın bir ruh hali olarak karşımıza çıkıyor. Yenilik ve buluşun, hız ve ilerlemenin kutsal bir mertebe kazandığı modern dünyada, onca
Ohaska’nın gözaltına alınması kamuoyunda sert tepki toplamıştı.
Hindistan Başbakanı Narendra Modi,23 Mart Pakistan Günü nedeniyle İmran Han'a kutlama mesajı yolladı.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fırat'ın doğusuna yapılması beklenen operasyona ilişkin yaptığı açıklamada,"Fırat'ın doğusunda, Münbiç'te ciddi belirsizlikler var. Münbiç de bize
Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın bugün yapmış olduğu Kuzey Kore açıklamaları kafaları karıştırdı.
Venezuela Dışişleri Bakanı Jorge Arreaza, ABD'nin ülkelerine yönelik tehdit dolu açıklamalarının yalandan ibaret olduğunu söyledi.
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, Gazeteci Ayşenur Uyanık Arslan’ın gözaltına alındığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını duyurdu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Viyana kuşatmasını biz unutmuş olabiliriz. Unutmayın! Elin oğlu unutmuyor!' dedi.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Gürcistan yapılanmasında yer aldığı belirlenen E.G. adlı kişinin İstanbul'da yakalandığı bildirildi.