Suudi Arabistan'ın dünyaca ünlü Kabe imamı Şeyh Abdurrahman es-Sudeysi'nin babası hayatını kaybetti.
Uluslararası Af Örgütü Suriye araştırmacısı Nasser, Esed rejiminin abluka altında tuttuğu Yermuk Mülteci Kampı'nda insani durumun "korkunç" olduğunu, insanların gıdasızlıktan çimen
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, artan maliyetlere rağmen şubat ayında da doğal gaza zam yapılmayacağını bildirdi.
Son yıllarda tıp alanında kullanılan, takıldıktan sonra iki yıl içinde vücutta tamamen kaybolan eriyebilir stentler, Konya'da Mevlana Üniversitesi Hastanesinde bir hastanın tıkalı kalp da
İnsanların açlıktan öldüğü Yermuk Mülteci Kampına Esed birlikleri varil bombalı saldırı düzenledi.
Emlak Konut GYO Genel Müdürü Kurum, Zeytinburnu Kazlıçeşme'deki arsaya 4,2 milyar liralık teklif geldiğini belirtti.
Suriye'nin başkenti Şam'ın güneyinde çoğunluğunu Filistinli mültecilerin oluşturduğu abluka altındaki Yermuk Kampı'nda, durumun gittikçe kötüleştiği ve açlıktan toplu ölümlerin ya
İstanbul'da geçen yıl kapalı alanlarda sigara yasağına uymayan işletmelere 11 milyon 314 bin 335 lira ceza uygulandı.
Kazada, yaşları 10 ile 16 yaşında değişen 20 çocuk ile öğretmen ve şoför hayatını kaybetti.
Afganistan'ın Herat Valisi Said Fazlullah Vahidi, ABD ile Afganistan arasındaki güvenlik anlaşmasının en kısa zamanda imzalanacağını söyledi.
Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, 700 Fransız vatandaşının ülkeden ayrılarak savaşa katılmak için Suriye'ye gittiğini söyledi.
Mısır gibi rejimleri değişen ülkelerde kullanılan "Fululiberalizm" veya Arapların ifadesiyle "Librofulul" (Fulul Liberaller) kavramının tüm Arap ülkeleri için geçerli olan daha kapsamlı
Suriye'nin başkenti Şam'da Esed rejiminin ablukası nedeniyle son bir yılda 44 kişinin açlıktan öldüğü Yermuk Mülteci Kampı'na insani yardım taşıyan UNRWA konvoyu kampa giriş yapamadı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul merkezli operasyon kapsamında 7 işadamının el konulan mallarının iadesine karar verdi.
Almanya'nın Hamburg kentinde 4 Ocak'tan sonra bazı semtlerde başlatılan ''tehlikeli bölge'' uygulamasının kaldırıldığı bildirildi.