Gazze’deki İsrail saldırılarında 600’den fazla kişi öldürülürken, BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon, İsrail topraklarına roket fırlatılmasının kendisini ‘şoke ettiğini’ belirtti.
Yardım malzemeleri Telafer'deki Iraklı Türkmenlere ulaştırılacak.
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Gazzelileri yiğit bir halk olarak tanımladı, "İsrail ne zulmederse etsin hedefine ulaşamayacak. Hak ve adalet adına ayağa kalkmış bir halktan daha kudre
Dışişleri Bakanı Davutoğlu, 'Türkiye'yi Ortadoğu bataklığına sürüklemeyin' diyen CHP liderini ve 'Filistin'de tarafsız olmamız lazım' dediğini iddia ettiği cumhurbaşkanı adayı Ekme
Gazze'ye İsrail saldırısını protesto eden İrlandalı siyasetçi Hugh Lewis, ülkesindeki yelken şampiyonasına katılan İsrail'in bayrağını direğe çıkarak indirdi.
İsrail’in Gazze’deki saldırılarına karşı çıkan ‘Soykırım Karşıtı Yahudiler’ grubu, İsrail meclisi önünde ve dünyanın farklı kentlerinde oyuncak bebeklerle eylem yaparak öldür�
Al Jazeera’ye konuşan Irak Bölgesel Kürt yönetimi lideri Mesut Barzani, Irak Başbakanı Nuri Maliki'yi sadece Kürtlerin değil, kendisi ve etrafındakiler dışında hiç kimsenin istemediğini
Son yurtdışı ziyaretini KKTC'ye yapan Gül, "Gazze'de bir an önce bir ateşkesin sağlanması konusunda Türkiye olarak elimizden geleni yapıyoruz" dedi.
Almanya'da sekizi Türk 10 kişiyi öldüren aşırı sağcı NSU örgütünün hayattaki tek üyesi Beate Zschaepe, avukatlarını azletme talebinin gerekçelerini yazılı olarak mahkemeye sundu.
İstanbul'da Başkonsolosluk binasının bahçesine girmek isteyen grup polis engeliyle karşılaştı, Ankara'da Büyükelçilik kapısına siyah çelenk bırakan grupsa olaysız dağıldı.
Gazze'deki İsrail saldırılarında ölenlerin sayısı 307'ye yükseldi. BM İsrail'e roket atılmasını kınarken, İsrail'in saldırılarını 'sert yanıt' olarak niteledi ve bundan 'kaygı' duy
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, Amsterdam'dan Kuala Lumpur'a giden Malezya Havayollarına ait uçağın vurularak düşürülmesi ve 298 kişinin ölmesi üzerine cuma günü acil toplanma ka
Irak Şam İslam Devleti, aylar sonra Suriye ordusuyla girdiği en şiddetli çatışmalar sonucunda Humus’un doğusundaki Palmira bölgesinde yer alan doğalgaz sahasını ele geçirdi.
Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Irak ordusunun çekilmesinin ardından peşmerge güçlerinin girdiği Kerkük’teki petrol sahalarından Kürt bölgesine petrol pompalamaya başladı.
Antalya’da girdiği polis merkezi bahçesindeki bayrağı indirmeye çalışan bir kişi polis tarafından bacağından vuruldu.