30 Mart yerel seçimleri sonrası tansiyonun yükseldiği Ceylanpınar’da sakin geçen iki günün ardından gerilim yine tırmandı. Yaklaşık 50 araç konvoyuyla ilçeye girmek isteyen BDP’lilere
Rize'de, sınavdan aldığı puanın iki gün sonra silindiğini ileri süren öğrenci yalan söylediğini itiraf etti.
Schengen Vizesi'ni Fransa'dan aldığı için havalimanından geri çevrilen Türk iş adamının açtığı dava karara bağlandı. Artık iş seyahati için Almanya'ya üç ay vizesiz gidilebilecek.
Bugün Mayın Bilinci Geliştirme Günü. 2014'e kadar mayınlarını temizlemeyi taahhüt eden Türkiye'de, 1 milyon 3 bin 944 mayın hala toprağa gömülü. Türkiye, 8 yıllık ek süre talep eder
Başbakan Erdoğan erken seçim tartışmalarına nokta koydu. Başbakan Anayasa Mahkemesi'nin Twitter'a erişim engelini kaldıran kararı için de "Uyarız ama saygı duymayız" dedi.
Genelkurmay Başkanlığı Suriye füzelerinin devriye uçuşu yapan Türk savaş uçaklarına 17 dakika boyunca kilitlendiğini bildirdi.
Mısır'ın Giza kentindeki Kahire Üniversitesi Mühendislik Fakültesi önünde art arda üç patlama meydana geldi. Biri tuğgeneral iki kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı saldırıl
İsrail askerleri, Batı Şeria'da ruhsatsız yapıldığı gerekçesiyle Filistinlilere ait 20 evi ve 3 çadırı yıktı.
Babası, evlerine yapılan baskında bir arkadaşıyla birlikte öldürüldüğünde o 5 yaşındaydı. Leyla İmret, olayın ardından terk ettiği Cizre’ye 22 yıl sonra dönebildi. Hem de ilçenin
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin kalabalık noktalarında ücretsiz kablosuz internet uygulaması başlattı. İstanbullular, kentin 30 noktasında uygulamadan faydalanabilecek.
NATO Rusya karşısında oldukça çaresiz görünüyor.
Güney Kore ile Kuzey Kore'nin tartışmalı deniz sınırında karşılıklı ateş açtığı bildirildi.
AK Parti'nin yerel seçimlerdeki başarısı Arap dünyasında da yankı buldu. Basında analizlere yer verilirken, sokaklarda da destek kutlamaları yapıldı.
Çocuğumuzu eğitirken ne sert ne de yumuşak olmaya gerek kalmadan, “kendimiz gibi olarak ” onunla iletişim kurabilir ve onun “olmak istediği gibi” bir insan, aynı zamanda da atılgan bir bir
Üsküp'te AK Parti'nin yerel seçimlerdeki zaferi için düzenlenen kutlamalara, Başbakan Erdoğan telekonferans yöntemi ile katılarak, vatandaşlara hitap etti.