AK Parti Sözcüsü Çelik, Avrupa Parlamentosunda (AP) Türk bayrağını yırtan ırkçı Yunan milletvekili Ioannis Lagos'a tepki göstererek "AP'de bayrağımıza saygısızlık yapan faşist Yuna
Vuhan kentindeki Türkleri ülkeye getirecek, ambulansa dönüştürülen A400M askeri kargo uçağı, Etimesgut Askeri Havaalanı'na indi.
ABD'de Siyonizm karşıtı Ortodoks Yahudileri, Başkan Donald Trump'ın Filistin-İsrail sorununa dair açıkladığı sözde Orta Doğu barış planına tepki gösterdi.
Çin’de ülke genelinde etkili olan yeni tip koronavirüs (2019-nCoV) salgını nedeniyle can kaybı 170’e, virüs bulaşan kişi sayısı 7 bin 711’e çıktı.
ABD Başkanı Trump’ın uzun zamandır pazarlanan sözde asrın planı açıklandı. Son yüzyılın en büyük problemi olan Filistin meselesinde yine çağımızın süper gücü olan ABD’nin bi
Dünyada yeni bir enerji denklemi kurulmaya çalışılıyor. Doğu Akdeniz’deki petrol ve doğal gaz rezervleri ve özellikle potansiyel doğal gaz kaynakları, önümüzdeki dönemde yeni bir ener
Kadim Kudüs-ü Şerif şehri, tüm dinler ve tüm medeniyetler tarafından her zaman cazibe noktası oldu. Peygamberlerin de yaşadığı bu şehir, birçok devlet tarafından fethedildi yüzlerce es
Filistin ve İsrail arasındaki çatışma görece küçük bir coğrafi alanda gerçekleşmesine rağmen çok sayıda uluslararası grubun ve büyük ülkelerin dahil olması nedeniyle hem politik an
Çoğumuz, iddiasından vurulmuş insanlarız. İddia değil de dert sahibi olsaydık, belki sonuç değişebilirdi. Bu kadar derin yaralar almayabilirdik.
Avrupa Parlamentosu, İngiltere'nin Birlikten ayrılık koşullarını düzenleyen Brexit Anlaşması'nı onayladı.
Kudüs için 120.000 şehit verildi son 100 yılda. Biz en azından birkaç saat bedenimizi yorabilir, Kudüs mitinglerine şartsız kayıtsız dahil olabiliriz. Mezhebin, meşrebin, dilin ve hatta di
Trump'ın sözde barış planını değerlendiren Katar yönetimi, "ABD'nin, Filistin meselesinin ve Arap-İsrail çatışmasının çözümü için sarfettiği çabaları takdir ediyoruz" açıkamas�
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ABD Başkanı Donald Trump'ın açıkladığı sözde barış planını eleştirerek, "Kudüs satılık değildir" dedi.
Trump'ın açıkladığı sözde barış planı, ABD yönetiminde bulunan Yahudi siyasetçi ve bürokratların İsrail’in talepleri doğrultusunda hazırlamış oldukları bir dayatmadan ibaret.
İran yönetimi geçtiğimiz gün Afganistan'da düşürülen uçakta, Kasım Süleymani'nin suikastını planlayan üst düzey bir CIA yetkilisinin bulunduğunu iddia etti.