Alman Hristiyan Birlik partileri Türkiye'nin Avrupa Birliği üyeliğine karşı. Başbakan Merkel'in partisi Türkiye'ye stratejik ve ekonomik işbirliği öneriyor.
İran ve Türkiye bölgede halk iradesinin ülke yönetimlerine yansıması ve nispi istikrarları nedeniyle ayrıcalıklı bir konumda bulunmaktadır
İhvan Rehberlik Konseyi Başkanı Bedii ve 50 İhvan yetkilisi hakkında, Rabiatul Adeviye gösterilerinin dağıtılması sırasında "devlete karşı koymak amacıyla operasyon birimi oluşturma" s
Sırbistan'ın eski Cumhurbaşkanı Boris Tadiç, ülkesinin Türkiye ile işbirliğini geliştirmesi gerektiğini söyledi.
MEB verilerine göre, direksiyon uygulama sınavına ilk girişte başarısız olanların yüzde 70'i araçlarını dubalar arasına park edemedi
Gelecek yıl 100. yılına girecek olan 1915 olayları, içerisinde akademisyenler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve siyasetçilerin yer alacağı büyük bir projeyle dünya kamuoyuna anlat
Cenevre'de, BM arabuluculuğunda "U" masa etrafında bir araya gelen Suriye muhalefeti ile rejim temsilcileri arasındaki görüşmeler gergin bir havada devam ediyor.
Suriye muhalefeti heyeti ile Esed rejimi temsilcileri arasında bugün yapılan yüz yüze görüşmelerde ilerleme sağlanamadı.
TÜSPAF Başkanı Çakman, İstanbul'a Türkiye'nin her yerinden sebze meyve geldiğini belirterek, Antalya'daki nakliyecilerin eylemi nedeniyle İstanbul'da meyve ve sebze fiyatlarının artmasının
Uludere'deki olayda ölen kişi hakkında "kaçakçılık" nedeniyle verilen para cezasının aileye yeni tebliğ edildiği ileri sürüldü.
EÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uslu, tümör aşısının ileri devre akciğer kanserinin uzun süreli kontrolünü sağladığını söyledi.
Suriye'nin başkenti Şam'da Filistinlilerin barındığı Yermuk Mülteci Kampı'nın sakinleri sığınma talep ediyor.
Gaziantep'in Nizip ilçesindeki çadır ve konteyner kentte barınan Suriyeli öğrenciler karnelerini aldı
Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi, uzaya ileri teknoloji ürünü yeni bir uydu fırlattı.
Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Çakman, "Bazı nakliyecilerin aldığı karar nedeniyle İstanbul'a mal gelmeme durumu olmaz" dedi.