Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO), Suriye ordusuna ait konvoya Lazkiye kentinde düzenlediği saldırıda, onlarca askerin hayatını kaybettiği, 24 aracın imha edildiği belirtildi.
Afganistan Savunma Bakanlığı, son bir yıl içinde 1387 Afgan askerinin Taliban tarafından düzenlenen saldırılarda hayatını kaybettiğini bildirdi.
Halep'in Anadan beldesinde düzenlenen varil bombalı saldırıda 10 kişi öldü
30 Nisan'da düzenlenecek genel seçimlere yaklaşık bir ay kala Irak'ta düzenlenen saldırılarda 41'i asker olmak üzere 80'den fazla kişi hayatını kaybetti.
Batı Şeria'daki Cenin Mülteci Kampı'na İsrail askerleri tarafından düzenlenen baskında İzzeddin el-Kassam Tugayları komutanı Heyca ile 2 Filistinli öldürüldü, çok sayıda kişi yaralan
Suriye'de Esed'e bağlı ordu birliklerinin çeşitli kentlerde muhaliflere yönelik ağır silahlarla düzenlediği operasyonlarda 76 kişinin öldüğü bildirildi.
Darbe karşıtı öğrenciler ülkenin birçok kentinde gösteri düzenledi. Polis, İskenderiye Üniversitesi'ndeki gösteriye gaz bombası ve plastik mermi ile müdahale etti.
Irak'ta askeri operasyonların düzenlendiği Enbar'da, şimdiye kadar en az 341 kişinin öldüğü, bin 440 kişinin yaralandığı belirtildi.
Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) en büyük mitingini Diyarbakır'da düzenledi. Kadınların çoğunlukta olduğu miting partinin tabanı için önemli bir göstergeydi.
Kırım Özerk Cumhuriyeti'nde düzenlenen referandumda, katılımcıların yüzde 93'ü 'Rusya'ya evet' dedi.
Akabe Vakfı Siyer ders grubu Küçükçekmecede Suriye'li yardıma muhtaç mülteci kardeşleri yararına kermes düzenledi.
Nijerya'nın Katsina eyaletinde bazı köylere düzenlenen saldırılarda 100'den fazla kişinin ölmüş olmasından korkuluyor.
İsrail'in Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentine düzenlediği hava saldırısında İslami Cihad’ın silahlı kanadı Kudüs Tugayları üyesi 3 Filistinli hayatını kaybetti.
Kendilerini Fethullah Gülen'in ailesi ve akrabaları olarak tanıtan bir grup Erzurum'da basın toplantısı düzenledi. "28 Şubat benzeri dönemlerde bile Hocaefendi'nin manevi şahsiyeti böyle ç
Suriye'de rejime bağlı güçlerin destek verdiği Hizbullah milislerinin, Humus'un Zara köyünde düzenlediği baskınlarda 20 kişinin öldüğü bildirildi.