Dünya Sağlık Örgütü Batı Afrika'daki Ebola salgınının yayılmaya devam ettiği ve ölümlerin katlanarak artabileceği uyarısında bulundu.
Batı Balkanlar Hükümetlerarası Konferansı, Almanya Başbakanı Angela Merkel'in ev sahipliğinde bugün Berlin'de yapılıyor.
Gazze'de ateşkes sağlandı ancak Batı Şeria'daki İsrail baskıları sürüyor. İsrail ordusu, Batı Şeria'nın farklı kentlerinde bazı ev ve işyerlerine baskın düzenledi. Baskınlarda 12 F
Suriye lideri Beşar Esad, Arap Baharı'nı atlattı. Üstelik şu sıralarda bazı şeyler değişiyor. İslam Devleti örgütü terörüyle mücadele etmek isteyen Batılı ülkeler Esad'a eskisi gi
Çin'in kuzeybatısındaki Şincan Uygur Özerk Bölgesi'nde sekiz kişi "terör saldırısı" yaptıkları suçlamasıyla idam edildi.
Batı Afrika'da 1300'den fazla kişinin ölümüne yol açan Ebola salgını büyük bir insani krize yol açıyor. Ancak salgın Gine, Liberya ve Sierra Leone ekonomileri için de büyük bir kriz te
Batı Afrika'da Ebola giderek yayılırken, salgının etkili olduğu ülkeler dışlanıyor. Son olarak Fildişi Sahili Gine ve Liberya sınırının kapatıldığını açıkladı.
Güney Afrika, ebolanın salgın olduğu Batı Afrika bölgelerinden gelen yabancı yolcuların ülkeye girişini kabul etmeyeceğini duyurdu.
Alman Meclisi 1 Eylül'de özel bir oturumda biraraya gelerek, Kuzey Irak'taki Kürt birliklere silah gönderilmesini görüşecek. Frankfurter Allgemeine gazetesi, PKK örgütünün de Batı'dan sila
Amerikalı gazeteci Foley'in İslam Devleti örgütü tarafından öldürülmesi, Batılı devletlerin fidye ikilemine yönelik tartışmaları yeniden alevlendirdi.
Dünya Açlıkla Mücadele Örgütü, Ebola salgınının etkisi altına aldığı Batı Afrika'nın bir krizle daha karşı karşıya olduğunu açıkladı.
İsrail ordusu, Batı Şeria’da tutuklanan bazı Hamas üyelerinin Filistin yönetimine karşı 'darbe hazırlığı' içinde olduğunu ve girişimin yurtdışındaki bir Hamas üyesi tarafından yö
Çin 2009’da Urumçi’deki kanlı olaylardan bu yana Şincan olarak adlandırdığı kuzeybatı iline gerçekleştireceği en büyük operasyona hazırlanıyor. Devlet televizyonun açıkladığı ra
İsrail, Gazze’de katliam yaparken Batı Şeria’da da evlere baskın düzenliyor.
İran devlet televizyonu Tahran'ın kuzeybatısında kalkıştan hemen sonra düşen yolcu uçağında 40'tan fazla kişinin öldüğünü duyurdu.