Başkent Bağdat’ın da aralarında yer aldığı üç farklı bölgede bomba yüklü araçlarla yapılan saldırılarda 26 kişi öldü.
İnsanı Müdafa ve Kardeşlik Derneği (İMKANDER) Genel Başkanı Murat Özer, İstanbul'da, 2009 ve 2011 yıllarında dört Çeçen uyruklu kişinin öldürülmesiyle ilgili Bakırköy Beşinci Ağ
ABD Ulusal Bilim Derneği'nin (NSF) yaptığı araştırma, Amerikan halkının bilimin en temel sorularına cevap vermekte zorlandığını ortaya koydu. Ankete katılan ABD'lilerin yüzde 25'i, dün
Filistin Devlet Başkanı Abbas, İsrail Başbakanı'nın kendisine yönelttiği ‘İsrail’i mültecilerle boğmak istiyor’ suçlamasını reddetti. Filistinli mültecilerin geri dönüş hakkını
Yalnız yaşayanlar yüzde 14 daha fazla ölüm riski taşıyor. Araştırma Amerika’da yapıldı; ancak Türk toplumundaki gözlemler de bunu doğruluyor.
Şii lider Mukteda Sadr’ın siyasetten çekileceğini açıklamasının ardından Irak parlamentosunda istifa eden milletvekili sayısı 19’a yükseldi.
Pakistan,Taliban ile barış görüşmelerine son verdiğini açıkladı. Karar, Taliban’ın Haziran 2010’dan bu yana rehin tuttuğu 23 Pakistan askerini öldürdüğünü açıklaması üzerine al�
Salı günü başlayacak nükleer müzakerelerden önce konuşan İran'ın dini lideri Hameney, müzakerelere karşı çıkmadığını ancak bu konuda iyimser de olmadığını söyledi.
Başkent Bağdat’ın farklı noktalarında meydana gelen patlamalarda toplam 24 kişi öldü, onlarca yaralı var.
Dini hizmeti kendi tekelinde görmek ve bunun için hem diğer İslami aktörleri tasfiye yetkisini kendine tanımak hem de bu yolda uluslararası aktörlerle tartışmalı işbirliklerine girmek kabu
Gazze’deki Hamas yönetimi, gelecekte kurulacak Filistin Devleti’nde herhangi bir uluslararası askeri gücü kabul etmeyeceklerini söyledi.
Ülkenin kuzeydoğusundaki Cendube’de silahlı kişilerin güvenlik güçlerini hedef aldığı saldırılarda ikisi polis dört kişi öldü.
Irak'ın en etkili isimlerinden Şii lider Sadr, siyasi ve sosyal alanda faaliyet gösteren tüm ofislerinin kapatılmasını istedi ve hareketinin siyasi hayattan çekileceğini açıkladı.
Güney Afrika’nın Johannesburg kenti yakınındaki yasa dışı bir altın madenindeki göçükten 11 kişi kurtarıldı. İlk anda söylendiği gibi yeraltında 200 madencinin kalmadığı ortaya �
Irak-Şam İslam Devleti Kerkük'te güvenlik güçlerine saldırdı. Çatışmalarda beş polis ve altı örgüt üyesi öldü.