El Kaide bağlantılı kişilerin gözaltına alındığı iddia edildi.
Türkleri hedef alan ırkçı terör örgütü 1 yıldır yargılanıyor. Mahkeme ağır yük altında. Kamuoyu yalnızca adil bir karar değil kurban yakınlarının acısını hafifletecek sorulara
Sinn Fein’in lideri Gerry Adams, 42 yıl önce işlenen bir cinayetle bağlantısı olduğu gerekçesiyle tutuklandı.
Dünya Sağlık Örgütü uyardı: Bakteriyel enfeksiyonlar nedeniyle gelecekte daha fazla kişi ölecek.
ABD’de bir sağlık görevlisinin çoğunlukla Körfez Arap ülkelerinde görülen ağır bir solunum yolu hastalığı olan MERS’e yakalandığı açıklandı.
Muhalif “Suriye Haber Ajansı”, rejim güçlerinin Humus kentinde ateşkes anlaşmasından hemen sonra muhaliflere otomatik silahlarla ateş açtığını duyurdu. Halep ise havadan aralıksız bomb
Lübnan parlamentosu, toplantı yeter sayısı sağlanamadığı için cumhurbaşkanını ikinci oturumda da seçemedi. Parlamento 7 Mayıs’ta cumhurbaşkanını seçmek için tekrar toplanacak.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ifadeye çağrıldığı soruşturmada şikâyetçinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan olduğu ortaya çıktı.
Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed, uluslararası toplumun tepkilerine rağmen 3 Haziran’da yapılacak devlet başkanlığı seçimleri için resmen adaylık başvurusunda bulundu.
Avrupa ekonomisi yavaş yavaş iyileşme rotasına girse de borç dağı yeniden yükselmeye başladı. İktisatçılar en büyük riskin özel sektörde olduğu görüşünde.
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) çeşitli mali suçlar işledikleri gerekçesiyle 108 kişinin, iki yıl süreyle borsada işlem yapmasını yasakladı. Bazı şirket ve kişilere de ağır para cezala
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas , İsrail ile barış görüşmelerinin durması durumunda Oslo öncesine dönüleceğini ve İsrail’in Filistin topraklarını yönetme yükünü üstlenmek zo
Suudi Arabistan’da 13 kişide daha corona virüsüne rastlanmasının hemen ardından Kral Abdullah bin Abdülaziz, Sağlık Bakanı Abdullah er-Rabia’yı görevden aldı.
Şırnak’ın Cizre ilçesinde bulunan Türk semenderi, yapılan sağlık kontrollerinin ardından doğaya bırakıldı.
Esed güçlerinin muhaliflere yönelik operasyonlarında 93 kişi öldü