Mısır’da 2012 Anayasası daha çok başkanlık sistemi ağırlıklıydı. 2014 Anayasası ise karma yönetim sistemini benimsiyor.
Taksim Meydanı'nda, "torba tasarı"daki internetle ilgili düzenlemeleri protesto etmek isteyen ve uyarılara rağmen dağılmayan gruba polis müdahale etti.
Mısır Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Nebil Salib, referanduma sunulan yeni anayasa taslağına yüzde 98,1 "Evet" oyu verildiğini açıkladı.
İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi, 25 Aralık'taki soruşturma kapsamında, dosyayla ilgili her türlü haber, röportaj, eleştiri ve dosyanın içerikleri ile alakalı olarak soruşturma tamamlanı
Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Cenevre-2 Konferansı’nın başarılı olması için ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini belirterek "Herkes kulağını tıkasa da biz her toplantıda
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, artan maliyetlere rağmen şubat ayında da doğal gaza zam yapılmayacağını bildirdi.
YSK tarafından 31 Aralık 2013'te ilan olunan 25 siyasi partiden ayrı olarak, Yurt Partisi ve Muhafazakar Yükseliş Partisi'nin de Mahalli İdareler Genel Seçimlerine katılacağı hakkında karar
"TİKA Moştre" sağlık ocağının açılışını gerçekleştiren Başbakan Yardımcısı İşler, "Türkiye'de bitmez tükenmez bir Bosna sevgisi vardır" dedi.
İHH İnsani Yardım Vakfı, Halep ve Yayladağı karşısındaki Türkmenlere yardım malzemesi ulaştırdı.
İstanbul'da geçen yıl kapalı alanlarda sigara yasağına uymayan işletmelere 11 milyon 314 bin 335 lira ceza uygulandı.
Apple'ın, çocukları rıza dışı uygulama mağazasından alışveriş yapan tüketicilere 32,5 milyon dolar geri ödeme yapacağı bildirildi
Abant'ta "Bilinçli İnternet Kullanımı ve Teknoloji Bağımlılığı" başlığında düzenlenecek çalıştayda, bilinçli internet kullanımı ve teknoloji bağımlılığı ele alınacak.
Afganistan'ın Herat Valisi Said Fazlullah Vahidi, ABD ile Afganistan arasındaki güvenlik anlaşmasının en kısa zamanda imzalanacağını söyledi.
Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed'e bağlı ordu güçlerinin çeşitli kentlerde muhaliflere yönelik ağır silahlarla düzenlediği saldırılarda 10'u kadın, 5'i çocuk olmak üzere 46 kişin
Endonezya'nın batısında faaliyete geçen Sinabung Yanardağı'nda, patlamalar nedeniyle 25 binden fazla kişi tahliye edildi.