Mısır'da Rabiatul Adeviye ve Ramses meydanlarına düzenlenen baskınlarda hayatını kaybeden ve kimliği belirlenemeyen 35 kişinin cenazesi Mısır Adli Tıp Kurumu tarafından defnedildi.
Halep'in Bezaa beldesine "varil bombalarıyla" düzenlenen hava saldırılarında 8'i çocuk 16 kişi öldü, 30 kişi yaralandı.
İsrail'in ambargosu ve Mısır'ın tünelleri yıkması nedeniyle Gazze'de yaşanan akaryakıt krizi her geçen gün büyüyor.
Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Başsavcıvekili Zekeriya Öz’ün Dubai seyahatiyle ilgili bir açıklama yaptı.
TBMM Başkanı Çiçek, "Özellikle iç politika mülahazalarıyla yapılan bir kısım teyid edilmemiş açıklamalar, Türkiye'nin imajını büyük ölçüde zedeliyor" dedi.
Gazze'deki Filistin Hükümeti Başbakanı Heniye, "Batı Şeria'daki kardeşlerimizle barışmaya hazırız. 2014 Filistin için barış yılı olacak" dedi.
Suriyeliler için AFAD koordinasyonunda yeni yardım kampanyası başlatılacak.
Çin, Abe'nin bölge liderlerine bir araya gelme çağrısını "ikiyüzlülük" olarak niteledi.
Irak'ın Felluce ve Ramadi kentlerindeki çatışmalarda 8 kişi öldü, 66 kişi yaralandı.
Mısır'da tutuklanan TRT Kahire muhabiri Turan, Gazi Üniversitesinde katıldığı konferansa yaşadıklarını anlattı.
BTK Başkanı Acarer, baz istasyonlardan yayılan elektromanyetik alan değerlerinin 7/24 izleneceğini bildirdi.
İstanbul Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle İstanbul Üniversitesi'nce yürütülen proje, yatırımcıya yol gösterecek.
Cezaevinden tahliye edilen 5 milletvekili yarın TBMM Genel Kurulu'nda yemin edecek.
Japonya Başbakanı Abe, Çin ve Güney Kore liderlerine savaşlarda ölen 2,5 milyon askerin anısına yapılmış Yasukuni Tapınağı'nı neden ziyaret ettiğini açıklamak istediğini söyledi.
Kaçırıldığı Suriye'den kurtarılan Milliyet gazetesi foto muhabiri Bünyamin Aygün, Başbakan Erdoğan'ın devreye girdiğini Suriye'de öğrendiğini söyledi.