Cami ve mescitler, zaman zaman saldırılara hedef oluyor.
Thüringen Eyaleti Meclisi'nin NSU Araştırma Komisyonu, aşırı sağcı terör hücresinin cinayetlerine ilişkin nihai raporunu açıkladı.
Rusya'nın tüketici güvenliği ajansı gıda standartları incelemelerini gerekçe göstererek dört McDonald's restoranının kapatıldığını açıkladı.
Almanya’da vatandaşların yüzde 63'ü Berlin'in Kuzey Irak’taki Kürtlere silah temin etmesine karşı.
Aslında IŞİD'in kökleri El Kaide'nin Irak'ta Ebu Mussab el Zerkavi'nin liderliğinde yürüttüğü faaliyetlere uzanıyor.
Ebola salgınının vurduğu ülkelerden Liberya'da yerel saatle 21:00 – 06:00 arasında sokağa çıkma yasağı getirildi.
Yemen'in Cevf ve Beyda kentlerindeki şiddet olaylarında 9 kişi hayatını kaybetti
Suriyeli aktivistler, "Ölümü solumak" adlı bir kampanya başlattı.
İsrail'in Gazze'ye saldırılarında yaralanan 21 Filistinli tedavi için Ankara'ya getirilecek. Hava Kuvvetleri'nin bir uçağı yaralı Filistinlileri almak için İsrail'e gitti.
Karadeniz Holding'in enerji santrali gemisi, Gazze'nin acil elektrik ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor. 100 megavatlık enerji gemisi, Gazze’nin ihtiyacının 4’te birini karşılayacak.
Afganistan'ın başkenti Kabil yakınlarında bulunan Logar bölgesinde kalabalık Taliban birlikleri ile güvenlik güçleri arasında şiddetli çatışmalar başladı. Taliban, bölgede denetim sa�
Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) yeni başkanını seçti. Geçen ay kuruluşunun 30’uncu yılını kutlayan DİTİB'de felsefe profesörü Nevzat Yaşar Aşıkoğlu genel başkanlık
Lice’nin Yolçatı köyünde, PKK'lı Mahsum Korkmaz’ın heykelinin yıkımı sırasında çıkan olaylarda bir kişi öldü. Genelkurmay, 200-250 kişilik bir grubun roketatar, piyade tüfeği ve e
Yasadışı dinleme iddialarıyla ilgili İzmir merkezli başlatılan operasyonda, sabah saatlerinde baskınlar düzenlendi. Hakkında gözaltı kararı olan 32 polisten 25'i gözaltına alındı.
BND’nin 2009’dan beri hükümet talimatıyla Türkiye’yi izlemeye aldığı haberi Ankara ile Berlin arasına bomba gibi düştü. Gözler, NSA skandalında 'Dostlar arasında casusluk olmaz' diyen