İsrail, ABD ve Londra’da bazı Yahudiler İsrail karşıtı protesto gösterileri düzenledi. Siyonizm karşıtı Yahudiler, İsrail’in Filistin’e saldırılarına son vermesini ve uluslararası t
Elazığ Keban'ın MHP'li eski belediye başkanı Ramazan Çelik’in oğlu 32 yaşındaki Alparslan Çelik, Türkmenler ile birlikte IŞİD'e karşı savaşmak için Irak'a gitti.
Mardin'de, PKK’ya katılmak üzere kırsal alana götürülen 18 yaşından küçük 3 kişinin de aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.
Bosna Hersek Üçlü Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı İzzetbegoviç, konuştu.
Mısır’da darbe karşıtı protestoların sembolü haline gelmişti.
Srebrenitsa soykırımını 19'uncu yılında anmak için Bosna-Hersek’e giden barış yanlısı Sırplar, ırkçı Sırpların saldırısına uğradı. Saldırıya uğrayan grubun sözcüsü bu duru
Hollanda'nın başkenti Amsterdam yakınlarındaki Hilversum kasabasında yaşayan 15 yaşındaki Muzdalifa El A., 10 gündür polis gözetiminde kalıyor.
Mısır Şura Meclisi son başkanı Fehmi, açıklamalarda bulundu.
Altı NATO ülkesi işbirliğini geliştirmek amaçlı tatbikat başlattı. Aynı zamanda Rusya da kendi filosunu yine tatbikat için Karadeniz’e indirdi.
Dünyada 17 ayrı bölgede yaklaşık 120 bin barışgücü personeli görev yapıyor.
Uluslararası Af Örgütü, 3 Temmuz 2013’te Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin darbe ile görevinden uzaklaştırılmasından bu yana 16 binden fazla kişinin tutuklandığını belirterek Mısır�
İran Dışişleri Bakanı Zarif, açıklamalarda bulundu.
Mısır’da 2011 Devrimi ile başlayan demokrasi hayalleri tam bir yıl önce gerçekleşen darbeyle suya düştü. Darbe karşıtları ülke çapında büyük gösterilere hazırlanıyor.
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), Avrupa’da son yılların en önemli toplumsal tartışmalarından olan peçeli çarşaf konusunda tarihî bir karara imza attı.
Gazze Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Ebu Amir, açıklama yaptı.