Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte, gıda fiyatları artmaya başladı. Kuru fasulyenin kilosu 10, baldo pirinç 6, mercimek 4 liraya yükseldi. Bakliyatçılar fiyat artışlarını ramazan sp
Almanya’da 2013 yılında çocuk pornografisi nedeniyle soruşturma açılan vakaların yeniden arttığı bildirildi.
Suriye’nin kuzeyindeki Kamışlı’da Beşşar Esed’in göstermelik seçimlerde kazanmasını kutlayan Esed destekçilerinin havaya ateş etmesi sonucu ikisi çocuk biri kadın üç kişi öldü, ik
İspanya Kralı’nın tahtı bırakacağını açıklamasının ardından monarşi karşıtları sokaklara döküldü. Göstericiler, ülkedeki yönetim şeklinin referanduma götürülmesini talep et
Suudi Arabistan Sağlık bakanlığı, MERS hastalığının bilançosunu açıkladı.
Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı Genel Direktörü Yukiya Amano, nükleer programının denetimi konusunda gösterdiği işbirliği çabalarından ötürü İran’ı övdü.
Batı’nın tüm stratejilerini rejimin mutlak mağlubiyeti karşısında “bir sonraki gün” senaryoları üzerinden tasarladığını gören muhalifler, Batı ile belli koşullarda müzakere etmeni
Boşnakların maruz kaldığı katliam "beyaz kurdele" ile anıldı.
Askeri darbeyle görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi yanlıları ülkenin farklı kentlerinde seçimi protesto etmek amacıyla gösteri düzenledi.
Çocuklar bir sorunla karşılaştıklarında ana babalar genellikle öğüt verme, kendi deneyimlerinden öğretici örnekler gösterme ya da sorunu çözümleyebilme amacıyla soru sorarak çocuğu
Avrupa Parlamentosu seçimlerinde oy kullanmak için Çek Cumhuriyeti, Letonya, Malta ve Slovakya’da vatandaşlar sandık başına gitti.
Avrupa Parlamentosu seçimlerinin yapıldığı ilk ülke olan Hollanda’da seçim sonuçları öngörülerine göre, Wilders’in aşırı sağcı partisi hezimete uğradı.
Türkiye’de yaşanan kuraklık ve don etkilerini göstermeye başladı. TÜİK bu yıl tahıl ürünlerinin yüzde 10, meyve üretiminin yüzde 4,5 azalacağını öngördü.
Türkiye gündemi yayıncılık sektörünü farklı şekilde etkiliyor. Raflarda yerini alan kitapların büyük kısmı ya gündeme dair ya da gündemden yola çıkarak hazırlanmış. Ortam çok sa
Sırbistan ve Bosna Hersek’te meydana gelen sellerde en az 44 kişi hayatını kaybetti. Bölgede son 120 yılın en büyük sel felaketinin yaşandığı belirtiliyor.