Avrupa Birliği, İsrail'in işgali altındaki Batı Şeria'da ürettiği ürünlere 'İsrail malı' etiketi vurmasına karşı çıktı
Başbakan Ahmet Davutoğlu, güvenlik güçlerinin vatandaşa uygunsuz yaklaşımı ve yürütülen soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan vatandaşlara gerekli usullere uygun hareket edilmedi
Hakkâri'de, bir öğrenci derneğinin düzenlediği yürüyüşe polisin müdahale etmesiyle HDP Hakkari milletvekilleri Abdullah Zeydan ile Selma Irmak yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Nevşehir'de Güvercinlik Vadisi ile Göreme Açık Hava Müzesi'ni ziyaret etti. Bölgeye özgü bez bebeği inceleyen Topçu, "İnşallah, sizin Göreme b
İnsan Hakları Takip Örgütü İcra Müdürü Eşref, "Askeri darbenin ardından hapishanelerde yaşanan ölüm vakaları 330'u aştı" dedi.
AP Başkanı Schulz, üye ülkeleri eleştirerek çok söz verdiklerini, ancak çok azını tuttuklarını söyledi.
Yozgat'taki Hayri İnal Konağı'nda çalışan başörtülü kadınları aşağılayan tiyatrocu Melek Baykal, paylaşımı için özür dilemek zorunda kaldı.
Al Jazeera’nin üniversite araştırması ve hasta beyanlarına dayanarak yaptığı ve bazı doktorların halen bıçak parası aldığı yönündeki haberine Sağlık Bakanlığı’ndan itiraz geld
Başbakan Davutoğlu, AB Komisyonu başkan Yardımcısı Timmermans ile görüştü. Timmermans, AB Türkiye ilişkilerinin ilerletilmesi konusunda "Bu fırsatı kaçırmamalıyız " açıklamasında
Bartholomeos'un Sofya ziyaretinde Bulgarlara “II. Dünya Savaşı sırasında gasp ettiğiniz ikonaları iade edin” sözleriyle büyük kriz yarattı.
Rusya, Suriye'de yaklaşık 5 yıldır devam eden iç savaşın sona ermesi için BM'ye yeni bir öneri sundu.
Gelişim Üniversitesi, Japonya'daki Nagazaki Üniversitesi ile işbirliği yaparak karadan ve havadan gidebilecek otomobil projesini başlattı.
Diyarbakır Valiliği, Silvan'da sokağa çıkma yasağının devam ettiği mahallelerde düzenlenen operasyonlarda 5 PKK'lının öldürüldüğünü duyurdu
Uluslararası Af Örgütü, Suudi Arabistan'da bu yıl 151 idam cezasının infaz edildiğini bildirdi.
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'ın talimatıyla 10 Kasım'da Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde Ermeni Soykırımı sergisi açıldı.