Islak imza soruşturmasında kumpas kurulduğu iddiası ile gözaltına alınan 15 kişiden 13'ü tutuklandı
TRT’ye baskın düzenleyen grubu yöneten Muhafız Alay Komutanı Albay Muhammet Tanju Poshor, Balyoz davasına temel olan 1. Ordu Komutanlığı’ndaki seminerin ‘koordinatör’ü olmasına rağmen
Fethullah Gülen ile birlikte 1970'li yıllarda cemaati örgütleyen ve örgütün iki numarası olan Nurettin Veren'in canlı yayında 'FETÖ' ile ilgili verdiği bilgiler şaşkınlığa yol açtı.
Gaziantep’te IŞİD’le burun buruna olan bölgedeki birliklere komuta eden Tuğgeneral Murat Soysal'ın, askerleri karakola çekerek IŞİD'in önünü açtığı öne sürüldü.
İzmir'de 'FETÖ'ye finansal destek sağlanmasına ilişkin soruşturma kapsamında, bazı iş adamlarının da aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.
Sezai Karakoç, modern psikolojinin manevi yönelimli terapilerle ilişkilendirildiği çağımızda, umudun sağaltıcı gücünden faydalanmak, yeni nesillere umut aşılamak için şiir ve edebiyat
Bir an önce normalleşme sürecine girilmeli, demekte kimileri.
15 Temmuz darbe/işgal teşebbüsünün hedefi ülkeyi iç savaşa sürükleyerek uluslararası müdahaleye açık hale getirmek ve bölmekti. Darbeciler en küçük detayı bile hesap etmişti fakat
Macaristan Dış Ticaret ve Dışişleri Bakanlığı, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Macaristan'da faaliyet gösteren kurumları hakkında inceleme başlatacağını açıkladı.
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s Türkiye'nin not değerlendirmesini pas geçti. Türkiye'nin notunu değişmedi ve yatırım yapılabilir seviyede kaldı.
Türkiye’deki sosyal ve politik kutuplaşma iklimi kimi zaman hepimizi tedirginliğe sevk edecek ölçüde keskinleşebiliyor. 1970’lerde üstelik ülke genelinde sokak çatışmalarına kadar uzana
Sümüklü vaizin memlekete yaptığı büyük kötülüklerden biri de insanların zihninde ciddi bir kavram karmaşasına sebebiyet vermesi oldu. Adı 'cemaat' olan her yapıya, her topluluğa kuşk
Hakkında ikinci kez yakalama kararı çıkarttığı Yarbay Ali Tatar'ın intiharıyla ismi gündeme gelen, dönemin özel yetkili savcısı ve Yargıtay Üyesi Süleyman Pehlivan tutuklandı.
PKK, Şemdinli'de sınırda askeri üsse saldırdı. 2 asker şehit oldu, 6 asker yaralandı.Bitlis'teki PKK saldırısında da 1 uzman çavuş şehit oldu, 1 korucu yaralandı.
Kars'taki 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığına bağlı Hafız Hakkı Paşa Kışlası'ndan alınarak, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde kullanıldığı gerekçesiyle