Başkent Atina’daki yoğun kirli havaya rağmen Yunanistan’da hükümet, kalorifer yakıtı üzerine konulan vergileri düşürmeyeceğini açıkladı.
Sokaklarındaki eski model otomobilleriyle ünlü Küba’dan yansıyan fotoğraflar yakında değişecek. Havana yönetimi otomobil ithalatına uyguladığı yasağını kaldırdı.
Suriye’de bazı İslamcı grupların bir araya gelmesiyle kurulan İslami Cephe ABD’nin görüşme önerisini reddetti. Barış görüşmelerinde muhalefeti kimin temsil edeceği ise hâlâ belirsiz
Bosna Hersek Üçlü Devlet Başkanlığı Konseyi'nin Boşnak Üyesi Bakir İzzetbegoviç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı öve öve bitiremedi.
Tunus'un ithâl ettiği belli başlı mallar, sanâyi malları, tarım âletleri, tüketim, yiyecek, giyecek ve enerji malzemeleridir. Fosfat, petrol, zeytinyağı, nârenciye, demir cevheri, balık v
İran ile varılan uzlaşma sonucunda yaptırımların hafifletilmesi ve İran'la ticari ilişkilerin yeniden canlanması bekleniyor. Alman firmaları da İran'da ne tür fırsatlara sahip olabileceğ
Fransa'da mahkeme tarafından görevlendirilen bilirkişi heyeti, Filistin eski lideri Yaser Arafat'ın zehirlenerek değil, doğal yolla öldüğü sonucuna vardı.
Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü Genel Direktörü Ahmet Üzümcü, ABD'nin Suriye'deki kimyasal silahların imhasına talip olduğunu açıkladı. Kimyasallar Akdeniz'de imha edilecek.
AB'nin dış sınırlarını daha iyi koruyabilmek için oluşturduğu 'Eurosur' adı verilen yeni koruma sistemi 1 Aralık’ta yürürlüğe girecek. Ancak sisteme yönelik eleştiriler hayli fazla.
Burka ve peçeli çarşaf yasağı nedeniyle Fransa'dan şikayetçi olan bir Müslüman kadının AİHM'e açtığı davada, ifadelerin alınmasına bugün başlanıyor.
Filipinler'i vuran tayfunun üzerinden günler geçmesine rağmen felaketin bölgedeki derin izleri uzun süre silineceğe benzemiyor.
Gazze'deki Filistin Hükümeti Başbakanı Heniye'nin geçen hafta beyin ölümü gerçekleşen torunu Amal'ın öldüğü bildirildi.
Eski Başbakanlardan Kosova'nın Geleceği için İttifak Partisi (AAK) lideri Ramuş Haradinay'ın, internet ortamında, ülkede din meseleleri ile ilgili İngilizce olarak açıklama yaptığı bir
Mısır'da askeri darbeye karşı gösterilerin yeni merkezi haline gelen Ezher Üniversitesi'ne gece yarısı baskın düzenleyen asker, polis ve baltacılar çetesi 6 öğrenciyi katletti, yüzlerce
Mısır'da "Devrim Yolu Cephesi" Sözcüsü Muhammed el-Bakır Ocak ayında yapılacak seçimlerde asker yanlısı bir kişinin cumhurbaşkanlığına getirileceğini söyledi.